Maria Buză, despre situația ei financiară, după pandemie. S-a mutat la țară: „Factorul financiar mereu își alocă locul”

Actrița și cântăreață, Maria Buză a făcut declarații recent despre viața ei după pandemie. Multe luni de zile nu a mai urcat pe scena teatrelor, nici la evenimente nu a mai fost invitată, așa că s-a mutat la țară.

Maria Buză a lăsat Bucureștiul în urmă și s-a mutat în apropiere, la țară. Are o casă în construcții.

„Am opt pisoi și doi câini. Avem casa în construcții la țară. Sunt retrasă la țară, să fie un an de când m-am mutat. Abia așteptam mișcarea asta. Ne mutăm într-o zonă foarte frumoasă. Dacă poți să eviți orașul și să ai un spațiu, o curticică lângă oraș, cred că este o binecuvântare.

Mă bucură cele mai simple lucruri, nu am nevoie de lucruri mărețe ca să fiu fericită. Sunt cea mai fericită. Doamne, Dumnezeule, rețeta fericirii e să te bucuri de ce ai, să nu îți dorești nimic mai mult și să nu regreți ce ai pierdut', a declarat actrița pentru cancan.ro.

Actrița a avut de suferit din punct de vedere profesional în ultimele luni, nici la teatru nu a mai mers, nici la evenimente, la nunți, la botezuri, așa că și factorul financiar a îndemnat-o să părăsească Bucureștiul.

„Familia a rămas la loc de cinste, dar factorul financiar mereu își alocă locul. El conduce, indiferent de cum ne organizăm, depindem de asta. Ca un Pește ce sunt (n.r.- ca zodie) mi-am găsit locul, în așa fel încât să mă bucur. M-am bucurat de pisicile mele, de cățeii mei. Sunt un om fericit, chiar dacă nu știu pentru cât timp.

Prețuiesc viața mult mai mult, prețuiesc prietenii mult mai mult, prețuiesc orice clipă de bucurie alături de cei dragi. Sunt convinsă că în asentimentul meu sunt foarte mulți', a dezvăluit Maria Buză.

Maria Buză, probleme financiare

Artista împreună cu soțul ei au deschis câteva afaceri împreună. Chiar dacă viitorul acestora părea promițător, pe parcurs cei doi antreprenori au întâmpinat unele probleme care coroborate cu pandemia, au fost nevoiți să le închidă. Această decizie, spune Maria Buză, i-a afectat destul de mult întreaga familie. „A fost extrem de greu, mi-am plâns în pumni, dar mi-am dat seama că situația mea este și a lumii. Restaurantul a fost cea mai proastă mișcare a mea și a soțului meu, care am crezut că ne va îndeplini toate dorințele. Lucrurile nu s-au întâmplat așa cum am vrut noi, căci oamenii cu care am lucrat noi au lucrat doar pentru buzunarul lor’, a mărturisit Maria Buză la Antena Stars.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete