Maria Buză, despre fiul ei: „Viaţa ne-a ţinut departe”

Maria Buză este o artistă desăvârșită care combină cu ușurință muzica și actoria. Viața artistică nu înseamnă însă numai momente frumoase, ci și sacrificii. Despre un astfel de sacrificiu a vorbit și Maria Buză, într-un moment de maximă sinceritate.

Maria Buză este unul dintre numele care girează, când vine vorba despre un spectacol. Știi că vei avea parte de un show total dacă ea este prezentă. Datorită talentului său, Maria este o invitată constantă a emisiunilor de divertisment.

În cadrul unui astfel de show de televiziune, la Splash! Vedete la apă (Antena 1, sâmbătă, ora 20:00), Maria Buză a făcut, în fața unui public numeros, o declarație surprinzătoare și emoționantă.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Aflată la Bacău, pentru a filma emisiunea, Maria Buză a fost luată prin surprindere de prezența băiatului ei în tribune. Vizibil emoționată, Maria a mărturisit: „Apropo de copilaşul meu frumos, pe care îl iubesc de nu mai pot, e viaţa mea, trebuie să vă spun că atunci când a fost mic, viaţa ne-a ţinut departe, a fost mai mult în grija altor persoane, pentru ca noi să ne putem face treaba. Iată-l acum cu mine şi mi-aş dori ca în toate drumurile mele de acum încolo să îl am în preajmă!', a declarat actriţa cu ochii în lacrimi.

Săritură de la platforma de 3 metri

Cu un istoric sportiv, Maria Buză a mărturisit că are totuși emoții legate de sărituri: „De felul meu am fost o fire sportivă, am făcut 10 ani de dansuri, dans modern, atletism şi cred că o să fac faţă!', a spus înainte de competiție.
În momentul în care a urcat pe platformă, nu a mai fost la fel de convinsă: „Lumea de sus, de la platforma de 3 metri se vede foarte rău! Uşor, uşor bate gândul de retragere!'.

Citește și: Nico, însărcinată în 4 luni jumate când tatăl ei a murit

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete