Margherita de la Clejani a fost atinsă de săgeata lui Cupidon

Margherita de la Clejani a fost atinsă de săgeata lui Cupidon

Margherita de la Clejani este una dintre cele mai controversate vedete de la noi din țară. După numeroase nereușite profesionale, scandaluri cu legea, dar și relații eșuate, fiica clejanilor se pare că iubește din nou.

Viorica din Clejani a susținut în repetate rânduri că fiica sa are un grup dubios de prieteni, ba chiar nici iubitul ei nu-i este potrivit. Din acest motiv, Marga s-a hotărât să fie mai discretă, astfel că noul iubit rămâne un personaj misterios. Cei doi au apărut pe rețelele de socializare, însă bărbatul purta ochelari de soare și masca de protecție.

Margherita din Clejani s-a reprofilat! S-a lăsat de muzică și s-a apucat să facă haine

Margherita din Clejani s-a săturat de muzică și de aparițiile ei în lumina reflectoarelor și s-a apucat afaceri. Miryam Margareta, pe numele său din buletin, în vârstă de 28 de ani, face design vestimentar, iar acest lucru îi merge de minune.

Prețurile rochiilor nu sunt mari, deși acestea sunt ținute de ocazii, accesorizate cu paiete și alte detalii care le fac extravagante. Una dintre creațiile sale costă 1.299 de lei, însă prețurile variază în funcție de materialele folosite, de exemplu o rochie lungă, elegantă costă pe site-ul Margheritei 1.790 de lei sau rochițele mai scurte care au prețuri începând de la 600 de lei.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete