Marea absentă la botezul fiului lui Liviu Vârciu. De ce nu a participat Carmina la evenimentul fastuos organizat de artist?

Liviu Vârciu este una dintre cele mai iubite și apreciate persoane publice din România. Acesta se poate declara un bărbat împlinit atât pe plan profesional, dar și pe plan personal. El are doi copii frumoși, împreună cu Anda Călin, dar și o frumoasă domnișoară dintr-o poveste de dragoste din tinerețe.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că în tinerețe Liviu Vârciu a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Ami Teiceanu din care a rezultat o frumoasă fată. Acum aceasta este o adevărată domnișoară în vârstă de 19 ani, pe nume Carmina.

Vineri, 17 septembrie, a avut loc botezul mezinului Vârciu, iar acesta a organizat o petrecere de pomină. Au fost invitați numeroase persoane publice, printre care Jean de la Craiova, Andreea Bănică și Lucian Mitrea, Oana Roman, Diana Matei și Taraful Cleante și mulți alții.

Din nefericire, prima fiică a lui Liviu Vârciu, Carmina, nu a fost prezentă la eveniment. Potrivit redacția.ro, tânăra a mărturist că a vrut să mai stea o perioadă cu mama sa, la Arad, deoarece în curând se va muta în București pentru a începe primul an de facultate. Aceasta va începe cursurile la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

„Eu am fost la București cu înscrierea la facultate, am rezolvat cu apartamentul și am rezolvat toate cele. Am plecat în Arad să-mi strâng lucrurile să mă pot muta în București, așa că am preferat să nu mă mai plimb pe drumuri. E ok, nu am vrut să mă plimb pe drumuri cu bagajele și toate cele', a declarat Carmina Vârciu pentru sursa mai sus menționată.

În urmă cu ceva timp, tânăra a făcut câteva mărturisiri despre relația pe care o are cu tatăl său. Ea a spus că presa exagerează uneori, însă într-adevăr cei doi mai au parte și de situații conflictuale.

„Uneori mai sunt și lucruri neadevărate referitoare la relația mea cu tata. Sincer să spun, relația noastră a fost cu șuișuri și coborâșuri. Ne-am menținut pe linia de plutire un timp…iar am urcat, iar am coborât și tot așa’, a mărturisit Carmina pentru redactia.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete