Marea absentă de la botezul băiețelului fostului principe Nicolae. Mesajul acestuia: „Va rămâne mereu în inima familiei mele”

Fostul Principe Nicolae și-a botezat băiețelul pe 18 iunie în Alba Iulie. Băiețelul poartă numele Regelui Mihai, străbunicul lui. La eveniment, membrii Casei Regale a României au lipsit, iar fostul principe a dezvăluit acum cine a onorat invitația.

Într-un mesaj pe Facebook, fostul principe Nicolae a făcut primele declarații după botezul fiului său Mihai. „Data de 18 iunie 2022 va rămâne mereu în inima familiei mele. În această zi, la Catedrala Încoronării din Albă Iulia s-a săvârșit Taină Sfântului Botez fiului nostru, Mihai. În urmă cu 100 de ani, la 15 octombrie 1922, a avut loc ceremonia de încoronare a Regelui Ferdinand și a Reginei Maria că suverani ai României Mari, la catedrala construită special pentru acest moment solemn. Faptul că fiul nostru a devenit creștin în aceeași catedrală unde străbunii săi au fost unși drept Regi ne onorează profund. Mai mult, bunicul meu, Regele Mihai, a purtat titlul de Mare Voievod de Albă Iulia. Iată încă un element pentru care, împreună cu soția mea Alina-Maria de Roumanie, am dorit că botezul strănepotului său să fie săvârșit la Albă Iulia, țînând legătura între trecut, prezent și viitor în acest loc cu o încărcătură simbolică deosebită.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în această zi atât de specială, împreuna cu nașii noștri, Liviu și Simona Popescu, sora mea Elisabeta-Karina de Roumanie, cumnatul meu Mihai, socrii mei, Rodica și Heinz Binder și, nu în ultimul rând, mulțumim localnicilor pentru primirea călduroasă și pentru urările deosebite pe care ni le-au adresat!', a scris el în mediul online.

principele-nicolae-botez-baiat-19SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 11

Așadar, Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, nu a participat la eveniment. După ce I s-a retras titlul, fostul principe Nicolae nu e într-o relație bună cu mătușa sa.

„Nu, refuză orice fel de comunicare. Sunt deschis la dialog şi întind mâna. Am scris scrisori, am făcut demersuri şi o să fac în continuare până la urmă e familie indiferent ce a făcut sau ce eu am făcut sau ce a făcut oricine, familia trebuie să fie unită şi trebuie să mergem împreună în viitor cu orice proiect indiferent de părerea unora. Trebuie să fim împreună şi aşa trebuie să rămână', a spus el într-un interviu la Insider Politic de la Prima TV.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete