Marcela Fota, mărturisiri emoționante după dispariția subită a soțului

Marcela Fota, mărturisiri emoționante după dispariția subită a soțului

Anul 2020 s-a încheiat pentru Marcela Fota într-o notă extrem de tragică. Imediat după Crăciun, artista a fost pusă față în față cu soarta și și-a pierdut soțul într-un mod cumplit.

Soțul cântăreței de muzică populară se afla la Serviciul de Taxe și Impozite din Craiova și din cauza unui infarct, acesta s-a prăbușit la pământ. Medicii i-au acordat primul ajutor și deși, l-au resuscitat minute-n șir, bărbatul de 47 de ani, nu a revenit la viață.

la aproape o lună de la pierderea acestuia, Marcela Fota a postat un mesaj înduioșător pe rețelele de socializare, mesaj din care reiese lupta interioară pe care o duce în urma acestei tragedii.

„Nu lăsa sufletul să moară oricâte ți s-ar întâmpla, iar dacă viața te doboară încerc să fac o lecție din ea', a fost mesajul postat de celebra artistă.

Moartea soțului nu este singura tragedie din viața Marcelei Fota

În urmă cu câțiva ani, artista a trecut prin alt moment greu. Fratele acesteia s-a sinucis fără a lăsa în urma sa vreun mesaj prin care să-și explice decizia necugetată. Durerea artistei s-a amplificat din cauza faptului că nu se afla în țară și nu a putut să-și ia rămas bun de la acesta.

„În timp ce eram în America am pierdut un frate și atunci mi-am dat seama că pentru absolut nimic în lume nu trebuie să stai departe de familie și de ai tăi. A fost crunt. Mariana (n.r. Mariana Ionescu Căpitănescu) mi-a spus și n-am conștientizat inițial.

Au urmat trei zile de coșmar. În prima zi am căutat bilet să vin în țară. Nu am găsit. Nu puteam ajunge să-l prind până să-l înmormânteze. Aveam prieteni care erau acolo. M-au păzit. Trei zile au fost de nesomn, nu mai puteam plânge. Urlam. A fost dureros. Acum, mamă fiind îmi dau seama ce șoc au putut lua', a dezvăluit Mariana Fota, potrivit cancan.ro.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete