Marcel Pavel, probleme după infecția cu coronavirus. Ce dependențe are acum: „Toată viața voi lua pastile pentru…”

Marcel Pavel a traversat una dintre cele mai grele perioade din viața lui atunci când a fost infectat cu coronavirus. Artistul a făcut dezvăluiri despre starea lui de sănătate, dar și despre copiii lui, cei care îi umplu mereu inima de fericire. 

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Marcel Pavel a reușit să se repună pe picioare, însă artistul va fi dependent întreaga viață de pastile pentru inimă. „Din patru în patru ore îmi făceau injecții. Eram terminat, bulversat, chiar și pentru anxietate mi-au dat niște pastile. Mi-au salvat viața. Am tușit cu sânge, cine nu s-ar speria? Am avut cheaguri de sânge la plămâni, am fost la un pas să mă intubeze.

Am gândit că, dacă ajung acolo, s-a terminat cu mine. Dacă mai stăteam o zi acasă și nu mă internam, muream .', a declarat Marcel Pavel în acea perioadă.

Acum Marcel Pavel se simte bine, dar continuă să ia pastile.

„Cu sănătatea sunt bine, am tras mult. Am rămas însă cu tensiune foarte mare, toată viața voi lua tratament pentru inimă. La externare, anul trecut, am avut tensiunea 19. Dacă nu iau pastile, tensiunea o ia razna, urcă la 17, iar dacă le iau ajung, undeva, la 13,7, în condițiile în care înainte să mă îmbolnăvesc de Covid-19 aveam 12,8.', a spus îndrăgitul cântăreț, conform wowbiz.ro.

Artistul se refugiază acum în biserică, acolo merge destul de des și cântă.

„Cânt și în biserică, la nunți, piesa „Ce folos, ce folos, viaţă fără de Hristos?', am un sentiment liniștitor. Oamenii sunt impresionați până la lacrimi, iar de Paște cânt și alte piese bisericești, pricesne. De câte ori sunt invitat într-o catedrală sau biserică am un sentiment aparte, plin de o încărcătură spirituală profundă! Dumnezeu să ne ocrotească!', a mai declarat cântărețul.

Ce relație are Marcel Pavel cu copiii lui

Cei trei copiii ai lui Marcel Pavel au moștenit talentul muzical de la tatăl lor. Artistul este extrem de mândru de Iuvenalia, Sasha și Richard care îi calcă pe urme. „Fetița este nemaipomenită, este elevă la Liceul de muzică 'George Enescu', studiază pianul, face și balet. Merg cu ea adesea la emisiuni tv, o doresc oamenii, îmi spun să vin cu ea deși nu îmi prea place să o expun. Băiatul cel mare a terminat Masterul în Pedagogie muzicală, iar Sasha, după ce a absolvit două facultăți, a devenit student la Administrație publică. Ambii cântă și la pian.', a mai dezvăluit Marcel Pavel.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete