Marcel Pavel, durere fără margini după ce și-a pierdut mama: „Am îngenuncheat…”

Marcel Pavel traversează o perioadă extrem de grea și dureroasă. Artistul a anunțat că iubita sa mamă, ființa pe care a urcat-o pe un piedestal, a încetat din viață.

În cursul zilei de ieri, Marcel Pavel a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de Instagram. Acesta și-a anunțat fanii că mama sa a pierdut lupta cu boala care o chinuia de mai mult timp și acum îl veghează dintre stele.

„Am avut mereu această teamă, și anume teama de a-mi pierde părinții, m-am gândit întotdeauna naiv cu o teamă de nedescris la această fatalitate crezând totuși că mie nu mi se va întâmpla niciodată această nenorocire, dar astăzi inevitabilul s-a întâmplat! DRAGA MEA MAMĂ, ÎNGERUL MEU PĂZITOR, IUBIREA VIEȚII MELE, CEA MAI IMPORTANTĂ FEMEIE DIN UNIVERS A PLECAT ÎNTR-O LUME FĂRĂ DOR PRINTRE STELELE ETERNITAȚII! ADIO…SAU LA REVEDERE SCUMPĂ MAMĂ!💔💔💔💔💔💔💔💔🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💔💔💔💔💔', a fost mesajul postat de Marcel Pavel, din dreptul unei fotografii cu mama sa.

Marcel Pavel a declarat că mama sa suferea de diabet și era dependentă de insulină. Din păcate, în ciuda eforturilor sale de a o duce la cei mai buni medici, cea care i-a dat viață a pierdut lupta cu boala care i-a afectat întreg organismul.

„Mama suferea de zece ani de diabet, era dependentă de insulină, a făcut blocaj renal, diabetul i-a atacat toate organele. Avea cangrenă la piciorul stâng, suferise și un infarct, descoperit de medici în spital, dar pe care l-a dus pe picioare. Mama era internată la Spitalul Cantacuzino, din București.

Ieri, la ora 11.00 dimineața, când trebuia transferată la Spitalul Militar, pentru revascularizarea piciorului, a încetat însă din viață. În ultimele trei săptămâni, nu mai era coerentă, așa că nu am mai putut vorbi', a declarat artistul pentru playtech.ro.

Mai mult decât atât, celebrul cântăreț a descris relația lor ca „aparte', el fiindu-i alături ani la rând și răsfățând-o ca pe o prințesă. Înmormântarea va avea loc vineria ora 13.00, la Cimitirul din Bughea de Sus, Jud. Argeș. Vor fi alături de artist și frații acestuia Micky, Gigi și Gina.

„Pentru măicuța mea, eu eram cea mai mare bucurie, am avut o legătură aparte, am avut grijă de ea, de la vârsta de 25 de ani, mereu am răsfățat-o. A murit împăcată că m-a văzut realizat, că pot să am grijă de toți. Înmormântarea va fi vineri la ora 13.00, la Cimitirul din Bughea de Sus, Jud. Argeș, localitatea unde dânsa s-a născut, iar azi va fi depusă la Biserica Sf. Mina din Câmpulung, acolo unde mergeam să ne împărtășim.

Acum plec spre Câmpulung, am rezolvat cu actele. Vin toți frații mei, vine și fratele meu cel mare din străinătate, vom fi cu toții, ca să o petrecem pe ultimul drum. Dumnezeu să ne ajute să trecem peste această suferință', a mai spus Marcel Pavel, pentru sursa mai sus menționată.

De asemenea, Marcel Pavel și-a amintit de una dintre cele mai frumoase surprize pe care mama sa i-a făcut-o. Aceasta, deși era bolnavă, a venit la un concert, s-a urcat pe scenă și i-a dăruit un buchet de trandafiri.

„A urcat pe scenă şi mi-a oferit un buchet de trandafiri, am îngenuncheat, de emoție. Nu aș fi lăsat-o să vină, pentru că era bolnavă'.

Acum ceva timp, Marcel Pavel a povestit la Antena Stars câte sacrificii a făcut mama sa de-a lungul vieții.

„Mămica mea era femeie de serviciu la școala de muzică unde noi, toți frații, învățam. Toată lumea îi pupa mâna după ce aveam audiții în cadrul școlii. Îi pupau mâna și ea era cu mătura și fărașul în mână și cu un halat de îngrijitoare. Nu am cum să uit lucrurile astea, dacă spun despre mama mea, spun cu tot sufletul'.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete