Maraton cu premii in Polonia

Economic Forum Running Festival reprezinta un eveniment sportiv dedicat atat persoanelor pentru care alergatul este o pasiune, cat si celor care sunt inca in cautarea unui stil de viata potrivit.

Inarmati cu o asemenea vointa, persoanele pasionate de alergat reusesc, cu siguranta, sa treaca in viteza peste greutatile zilnice si sa darame noi bariere in drumul lor. Prin alergat, acestia invata sa tinteasca rezultate mai bune, inclusiv in viata de zi cu zi, sa fie creativi, deschisi la tot ce ii inconjoara si la tot ce este nou.

Festivalul din acest an va lua forma unui eveniment sportiv, oferind tuturor celor care vor participa foarte multe atractii si momente de neuitat.

Cadrul montan superb in care se va desfasura intrecerea este inca un motiv pentru a vizita Krynica. Beskid Sądecki reprezinta, fara indoiala, tot ce muntii polonezi au mai frumos de aratat. Masivul abunda in panorame spectaculoase, devenind astfel o destinatie de vacanta foarte cautata de cei care vor sa se recupereze dupa boala, vor sa-si recapete echilibrul mental sau, pur si simplu, sa se regenereze.

Festivalul va cuprinde mai multe intreceri sportive – Ultramaraton, pe distanta de 100 km, Maratonul Est European Koral, pe distanta de 42,195 km, si alte curse pe distante mai scurte, destinate atat copiilor, cat si intregilor familii.

Premiile sunt consistente, valoarea totala a acestora ridicandu-se la 50.000 euro.

Mai multe informatii despre festival puteti gasi pe www.runningfestival.pl
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri