Mara Oprea, legături neașteptate cu Alina Sorescu: „M-a felicitat atunci când…”

Mara Oprea este una dintre tinerele actrițe din serialul „Adela' difuzat de Antena 1 în fiecare zi de joi. Frumoasa „Adela' a cochetat în trecut și cu muzica, însă nu multă lume știe acest lucru.

„Am cântat de mică împreună cu Alina Sorescu, am fost cu trupa ei de pici și după am ținut legătura, chiar m-a felicitat atunci când am obținut rolul din „Adela'. Nu pot să zic că am făcut canto de performanță, dar am voce și mai fac și facultatea de actorie. Deocamdată, mă rezum la asta, pentru că îmbin canto cu dansul', a declarat Mara pentru Click.

Tânăra actriță în vârstă de 21 de ani a mărturisit ce înseamnă pentru ea rolul din „Adela' și cum depășește momentele dificile pe care le mai întâmpină pe parcursul filmărilor.

„A fost un rol pe care chiar mi l-am dorit, un rol frumos. Sunt și momente grele când trebuie să apelez la foarte multe lucruri pe care le-am trăit ca să mă descarc', a spus actrița.

De asemenea, în urma unei întâmplări nefericite, Mara Oprea și-a rupt piciorul și a fost nevoită să poarte o perioadă gips. Scenariul a fost ușor modificat, astfel încât ea să participe în continuare la filmări, iar întreaga echipă a ajutat-o ori de câte ori a fost nevoie.

„Cei din echipă au adaptat scenariul în așa fel încât să pot filma, însă am stat ceva timp cu el în gips. Îmi era greu să filmez, să mă mișc, să-mi iau de mâncare. Însă mă ajutau colegii mei. Toți sunt niște drăguți', a mai dezvăluit tânăra.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete