Mara Bănică și soțul s-au cununat religios. Motivul pentru care îi ascunde chipul bărbatului iubit

Mara Bănică și soțul s-au cununat religios. Motivul pentru care îi ascunde chipul bărbatului iubit

Ziua de 12 iunie a fost una dintre cele mai importante pentru Mara Bănică. Aceasta s-a căsătorit religios cu bărbatul iubit, cel pe care îl ține departe de camerele de filmat sau de aparatele de fotografiat!

Jurnalista a postat pe Facebook o imagine din biserică, de la cununia religioasă. Mara Bănică s-a cununat în fața lui Dumnezeu, în fața familiei și apropiaților cu soțul ei. În fotografia făcută publică se poate observa că mireasa poartă o rochie roz pal, decoltată, în mănă are un buchet de flori, dar pe cap nu poartă voal.

Mirele e îmbrăcat cu un costum bleumarin, tricou alb și pantofi sport albi. În stânga și dreapta lor sunt cei doi nași. În poză se poate observa imediat că Mara Bănică i-a ascuns chipul bărbatului iubit.

În urmă cu ceva vreme, într-o postare pe Facebook, ea a dezvăluit de ce nu îl arată tuturor pe soțul ei. „Soțul meu nu este persoană publică și consideră că în familia noastră ajunge să fiu eu cea cunoscută. Așa că, soție ascultătoare, mă supun.', a notat ea.

La începutul anului 2019, Mara Bănică dezvăluia că este implicată într-o nouă relație, după despărțirea de Răzvan.

„Dragă Răzvan, îți mulțumesc pentru aceșți cinci ani minunați în care ai stat alături de noi. În lumea asta atât de mare, oameni adevărați sunt puțini, iar tu mi-ai arătat în fiecare clipă că ești unul dintre ei. Dumnezeu mi-a îngăduit să te găsesc și am să îi mulțumesc întreagă viață pentru asta. Habar nu am ce ne va aduce viitorul fiecăruia dintre noi, dar știu sigur că îți vreau tot binele din lume.

Și sunt convinsă că și tu vrei aceleași lucruri pentru mine și pentru Dima. Te iubim tare, tare, așa cum și tu ne iubești, sunt sigură. Faptul că nu mai formăm o pereche nu înseamnă decât un alt capitol din viețile noastre, mai frumos și mai înțelept. Acum mi-aș dori să zâmbești, te rog, pentru că vreau să-ţi spun: E, na! Asta nu e bine!. Ai grijă de ține și când ţi se face dor de noi, știi că rămânem oricum familia ta', anunța Mara, în 2018.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete