Mara Bănică și Adela Popescu, schimb de replici la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: „Doar te-am informat. Tu faci ce vrei!”

Mara Bănică și Adela Popescu au avut un schimb de replici încă din prima ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Jurnalista a i-a răspuns pe un ton total nepotrivit prezentatoarei TV.

Mara Bănică și Anisia Gafton au fost primele concurente de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' care au fost supuse probelor. Cele două au fost băgate într-o cutie cu șerpi, tarantule și șoareci.

Din cauza tensiunii, Mara Bănică a avut o reacție total nepotrivită la adresa Adelei Popescu, care o informase că are o tarantulă pe mână.

Adela Popescu: Ai o tarantulă pe mână!

Mara Bănică: Ce să fac, Adela Popescu? Să o mănânc?

Adela Popescu: Mara Bănică, eu doar te-am informat. Tu faci ce vrei!

Mara Bănică: Am văzut-o înaintea ta!

„Am încercat să mă concentrez. Eu am vrut să fiu puternică. M-am speriat foarte tare. M-am stăpânit cât mai mult acolo și acum vreau să eliberez tot stresul pe care l-am trăit. A fost groaznic', a spus Mara Bănică.

Adela-PopescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!' este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. Izolate, departe de casă, fără acces la telefon sau internet, trăind sub cerul liber într-o junglă plină de animale și insecte, fără hrană și fără confortul domestic, 12 celebrități au acceptat provocarea vieții lor: să lupte pentru titlul de Regele sau Regina Junglei.

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în cel mai așteptat reality show al toamnei. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete