Mamma mia! ABBA revine în forță… după patru decenii. Iată cum arată!!!

Mamma mia! ABBA revine în forță… după patru decenii. Iată cum arată!!!

Trupa ABBA care nu are nevoie de niciun fel de prezentare a revenit în topurile din Marea Britanie, la o săptămână după ce au lansat primele piese noi după mai bine de patru decenii.

Una dintre piesele noi, Don’t Shut Me Down, a intrat în topuri direct pe locul nouă – oferind legendelor pop suedeze primul lor top 10 single din 1981. Cealaltă melodie nouă, I Still Have Faith In You, a intrat în topuri direct pe locul 14. Ambele piese vor apărea pe un nou album numit Abba Voyage, care se așteaptă să fie un best-seller atunci când va fi lansat în luna noiembrie.
„La început, erau doar două melodii și ne-am spus: Ei bine, poate ar trebui să mai facem câteva…', a spus Benny Andersson când a făcut anunțul relansării tupei săptămâna trecută. Astfel că împreună cu Bjorn Ulvaeus, Agnetha Faltskog și Anni-Frid Lyngstad au ajuns să înregistreze 10 piese.
Noile piese vor folosi și tehnica redării versiunilor virtuale ale membrilor trupei în momente live (vezi clipul lui Ștefan Bănică JR cu tatăl său, Ștefan Bănică Sr, Cum am ajuns să te iubesc) și vor fi cântate de trupă într-un concert extraordinar care va avea loc anul viitor în Londra.

Credeați că ABBA este o trupă demodată? Ei bine, peste 250.000 de bilete au fost vândute în primele trei zile, iar cei care se ocupă de   vânzarea acestora au declarat că este „cea mai aglomerată vânzare de bilete din acest an'.
Cel mai mare album de hit-uri Abba Gold a revenit, de asemenea, în topurile din Marea Britanie, deși podiumul e revendicat de Drake și marele său rival, Kanye West.
Foto: captură video

Citeste și:

Ce operații estetice a suferit Marilyn Monroe?

Și dacă Prințul Charles moare înainte Reginei Elisabeta? Ce se întâmplă cu Familia Regală?

 

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete