Mama lui Britney Spears vrea să o ajute să obțină acces la propriile finanțe

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 9

Britney Spears speră ca mama ei, Lynne Spears, să o poată ajuta să obțină mai multă libertate din punct de vedere financiar.

Solista în vârstă de 38 de ani se află sub conservator din anul 2008, concept legal prin care un judecător declară o persoană sau o organizație responsabilă asupra unei alte persoane în calitate de tutore legal, preluând puterea decizie asupra acesteia atât din punct de vedere financiar, cât și personal.

După ce tatăl solistei, Jamie Spears, a renunțat să-i mai fie conservator în luna septembrie a anului trecut, managerul artistei, Jodi Montgomery, a preluat această responsabilitate.

Mama lui Britney Spears vrea să o ajute să obțină acces la propriile finanțe

Cu toate acestea, Lynne a depus o cerere prin care solicită notificări speciale privind toate aspectele referitoare la trustul fiicei sale.

„Britney s-a confruntat cu probleme mentale așa că grija lui Lynne pentru ea este nesfârșită. Este mama ei și urăște să o vadă suferind”, a declarat o sursă, pentru ET.

„Lynne a solicitat transparență pentru a fi la curent cu finanțele fiicei sale pentru că știe că are în continuare urcușurile și coborâșurile sale.

Acum se simte mult mai bine. Merge la terapie și se antrenează. Lynne a văzut îmbunătățiri considerabile.”

De ceva vreme, în mediul online circulă hashtagul Free Britney, solistei fiindu-i interzis să ofere interviuri, să se căsătorească, să aibă acces la finanțele sale sau să-și angajeze propriul avocat pentru a se elibera în instanță.

„Ar trebui să-și poată trăi viața așa cum vrea”

„Nu este Britney deja adult? Nu poate să facă ceea ce-și dorește? / Este sclava tatălui ei … / Mă rog și sper să obțină această libertate.

Este important să vedem asta întâmplându-se. Nu este acceptabil să trăiască în acest iad. Ar trebui să-și poată trăi viața așa cum vrea și să-și cheltuie banii așa cum dorește”, scriu fanii solistei, în mediul online.

Pentru moment, Britney deține doar 30% din custodia copiilor ei, fiii Jayden (13 ani) și Sean (14 ani), în timp ce fostul ei iubit, Kevin Federline, deține restul de 70%.

Artista este susținută de partenerul ei de viață, modelul și antrenorul de fitness Sam Asghari, alături de care a apărut și pe covorul roșu.

Foto: Instagram / Profimediaimages.ro

Citește și:

O mămică din Estonia este sosia lui Meghan Markle! Dacă nu ne crezi, convinge-te sigur!

Ea are 29 de ani, el 63! Cine este românca căsătorită cu administratorul Statuii Libertății?

Cum își condimentează Alina Pușcaș și soțul ei viața de cuplu după 5 ani de relație și 3 copii?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete