Majda Aboulumosha, probleme persistente după participarea la Survivor: „Îi spun căluțul meu de mare”

Actriță, om de televiziune, mamă și pasionată de domeniul culinar, Majda Aboulumosha a dezvăluit recent cu ce probleme a rămas în urma participării sale la emisiunea Survivor.

Majda Aboulumosha a stat în Republica Dominicană aproape două luni jumătate, fiind și cea mai mare perioadă petrecută departe de fetița ei, Jacqueline. În prezent, a mărturisit că nu ar mai lua parte la un proiect atât de amplu precum Survivor, mai ales din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut ulterior.

Între timp, frumoasa Majda s-a recuperat, însă a rămas cu o cicatrice majoră pe picior. Ea nu își dorește să o ascundă, motivând că îi aduce aminte cât de puternică este.

„Am rămas doar cu o cicatrice foarte mare pe picior. Îi spun căluțul meu de mare, așa are forma. S-a mai diminuat cumva, dar este destul de mare. Îmi aduc aminte perfect căzătura, dar și momentul în care m-am ridicat. Lucrurile acestea te învață să apreciezi orice și să mergi mai departe. Știam că sunt puternică, dar mi-am dat seama că sunt și mai puternică. (…) Nu vreau să îl ascund. Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci, puterea cu care m-am ridicat și este o amintire', a declarat Majda Aboulumosha într-un interviu pentru EGO.

Majda Aboulumosha a jucat în telenovelele Aniela și Iubire și onoare, iar în urmă cu foarte mulți ani avea multe kilograme în plus. Foarte activă în mediul online, frumoasa vedetă le-a mărturisit fanilor cum a reușit să scape de ele.

„Dacă la început am avut un rol [cel din telenovela Aniela] în care fustele lungi acopereau kilogramele acumulate, iar cei din jurul meu nu mi-au zis niciodată că ar trebui să slăbesc, după a venit un alt rol, cel al unei cadâne.

Fără să-mi zică nimeni, am luat hotărârea să fac o schimbare, m-am gândit eu așa: Băi, o cadână are câteva kilograme în plus, dar parcă nici chiar așa. Am făcut sală, antrenamente grele, antrenor personal, dietă cântărită, masaje zilnice, iar pe cântar nu slăbeam nici măcar 100 de grame.

Atunci mi-am dat seama că trebuie să învăț să am răbdare din nou, să mă întorc la o dietă cu care corpul meu era prieten, să fiu blândă cu mine. Rezultatele au apărut', a mărturisit vedeta în urmă cu ceva timp.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete