Majda Aboulumosha are emisiune la Pro 2. Show-ul a început, iar ea face mari sacrificii: „Dorm doar două ore pe noapte”

Toamna aduce, zi de zi, pe PRO 2, un show în care puterea se află în mâna femeilor! Cinci concurente independente, decise să își găsească dragostea, fără a face niciun compromis, pornesc în experiența vieții lor în show-ul „Femeia alege', prezentat de Majda Aboulumosha.

În Istanbul, într-o vilă luxoasă, timp de câteva luni, acestea vor avea parte de o provocare incredibilă: să găsească un bărbat care să se potrivească așteptărilor lor și care să le facă să uite de tot ceea ce nu a mers înainte în viața lor personală. Prima concurentă care intră în această experiență de neratat este Oana Zidaru, o antreprenoare de 36 ani, care a fost mereu atrasă de modă și frumusețe. După 13 ani petrecuți în lumea jurnalismului online, și-a concentrat atenția asupra conținutului pe propria pagină de Instagram, iar în timpul pandemiei a făcut pasul cel mare: lansarea propriului produs pentru ondularea părului.

Oana nu se teme de singurătate și admite că este mândră de toate alegerile pe care le-a făcut de-a lungul vieții ei. După ce s-a concentrat pe tot ceea ce înseamnă partea profesională, simte că este momentul potrivit să acorde atenție și planului personal. Își dorește să găsească pe cineva care să gândească pozitiv, exact ca și ea.

Înainte de a începe călătoria, Oana recunoaște: 'Cei dragi îmi vor lipsi enorm! Sunt foarte apropiată de cei din familie și am doi nepoți minunați care sunt obișnuiți să mă vadă aproape în fiecare zi'. Cu toate acestea, vrea să profite la maximum de tot ceea ce îi va aduce proiectul de pe PRO 2: 'Sunt convinsă că va fi o experiența transformatoare pentru mine'.

Majda Aboulumosha, gazda emisiunii, vă așteaptă în fiecare zi de luni până duminică, de la orele 13:00, 19:00 și 22:30 pe PRO 2 într-o emisiune ce nu trebuie ratată! Femeia alege!

Majda Aboulumosha – prezentatoarea emisiunii „Femeia alege'

Actrița a făcut și primele declarații despre emisiunea ei chiar pe rețelele de socializare. „Dragii mei, mă bucur mult că va pot da acest anunț. Am acceptat cu brațele deschise și cu inima plină de bucurie propunerea de a prezența noul show TV, care o să înceapă, în curând, la PRO 2! Iubirea mi-a ghidat întotdeauna viață și m-a ajutat să trec peste toate dificultățile vieții. În curând o să vedeți ceva mai mult decât un show TV. 

Vă mulțumesc că mi-ați fost mereu alături și sper să rămâneți în continuare! Tot ce încerc să fac e să-mi pun sufletul în munca mea, pentru ca emoția să ajungă la voi și să vă transmit realitatea. Realitatea, iubirea și zâmbetul nu se vor demoda niciodată! Hai să vă dau câteva cuvinte-cheie și să vedem dacă vă dați seama despre ce este vorba! • Emoție • Iubire • Alegere', a notat ea în mediul online.

Majda Aboulumosha emisiune pro 2 (1)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Muncim non-stop de când am aterizat. Nu am apucat să cutreier prin Istanbul. Am emoţii pentru acest proiect, se simt cele două ore dormite pe noapte, dar cred că oamenii se vor regăsi în această emisiune. Avem cinci femei puternice în show. Eu mă voi întoarce în ţară la finalul lunii ianuarie, sunt multe lucruri de făcut, de descoperit, de filmat', a spus Majda Aboulumosha în emisiunea „Vorbeşte Lumea' de la Pro TV.

Majda Aboulumosha a colaborat în trecut și cu PRO TV, ea a fost concurentă la „Ferma vedetelor', dar și cu Kanal D, a participat la „Survivor România'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete