Maini perfecte, in 5 minute

Maini perfecte, in 5 minute

Maini

EXFOLIAZA. Cremele de maini sunt foarte bune pentru piele, dar au efecte spectaculoase atunci cand sunt aplicate pe pielea exfoliata. Maseaza-ti mainile cateva minute cu un scrub de maini. 

Velvet Hand Scrub, SephoraIncearca Velvet Hand Scrub, de la Sephora, ultra-hranitor, cu ulei de migdale si avocado; exfoliaza bland, catifeland pielea.

Maini

PILESTE. Inainte de a te gandi la culoarea lacului de unghii, trebuie sa te asiguri ca ele sunt perfecte. Slefuirea suprafetelor unghiei este un fel de exfoliere, stimuleaza cresterea celulelor noi si ii da un look perfect, lucios si transparent.

Buff-Shape, Revlon

O alternativa e Buff-Shape de la Revlon, 2 in 1 (19 lei) pentru lustruirea unghiilor si pilirea lor.

Maini

CUTICULE INVIZIBILE. Kitul „Jessica at Home“, 120 lei, are tot ce-ti trebuie: o formula avansata pentru cuticule, plus o crema de maini si corp hidratanta, ulei pentru pielea uscata, o mini pila si un lac pentru stralucire si uscare rapida.

Kit, Jessica at Home

Pont: Incheie-ti ritualul de ingrijire cu o crema de maini hranitoare. Seara, unge-ti mainile cu crema si pune-ti o pereche de manusi din bumbac. Peste noapte, caldura va activa absorbtia cremei in piele.

Mihaela Doina Radulescu
Foto: IPC Media/Essentials, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Frumusete