Maia Morgenstern, dezvăluiri despre femeile care i-au fost model în viață: „Cele mai importante și cele mai diferite femei”

Maia Morgenstern este una dintre cele mai mari actrițe de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, aceasta a câștigat o mulțime de fani datorită talentul său actoricesc. Recent, vedeta a postat în mediul online o fotografie în care apare îmbracată cu o ținută inspirată de două femei importante din viața sa.

Maia Morgenstern a transmis fanilor săi un mesaj extrem de emoționant, vorbind despre mama și mătușa sa. Cele două femei au fost o adevărată sursă de inspirație pentru ea și stilul lor de viață au influențat-o încă din fragedă copilărie.

„Astăzi m-am îmbrăcat așa. Și sunt tare mândră. Mi-am luat poșetă, m-am îmbrăcat cu poșeta asta. Si cu loden. Habar n-am dacă e bine sau rău. Dacă se potrivește sau nu, dacă e conform cu… Pentru mine înseamnă foarte mult: le-am căutat și potrivit pe toate așa, să fie cumva să mă întâlnesc cu MAMA. Cu MAMA dar și cu Tanti Liuba. Tanti Liuba, soția lui Titi, Isaac Rappaport, fratele mamei. Liuba și MAMA – Sara Morgenstern, născută Rappaport – au fost, cred, cele mai importante și cele mai diferite femei din, hai să zicem, copilăria mea. Din viața mea dintâi', și-a început actrița mesajul.

Prima oară a vorbit despre mătușa sa. Potrivit actriței, aceasta era o femeie extrem de elegantă, atentă la detalii, care atrăgea în mod discret atenția atunci când își făcea apariția într-un loc.

„Liuba, femeia-pisică. Alintată, răsfățată, mângâiată, protejată, ajutată, iubită. Iubita. În primul rând, știa, putea să se iubească pe sine și nimic nu era rău într-asta.
Elegantă mereu, aranjată tot timpul, preocupată de felul cum arăta, conștientă de impresia pe care o lăsa asupra celorlați. De la trena de parfum pe care o lăsa in urmă, culoarea rujului, combinația culorilor, mereu pastel, sclipirea bijuteriilor, fluturarea genelor (tot timpul rimelate!, deși rimelul, pe vremea aceea era foarte usturător!), Liuba un exemplu de bun gust și rafinament. Da, e adevărat Un ideal. Pentru mine. O priveam fascinată, cu gura căscată. Nici nu eram conștientă, nici nu înțelegeam prea bine ce mă fascina: totul era fluid, nimic strident, nimic țipător, nimic agresiv. Și totuși, totuși seducător, încântător, persistent. Femeie.'
, a descris-o Maia Morgenstern pe mătușa sa.

Cât despre mama sa, vedeta a dezvăluit că era opusul mătușii sale. Nu purta bijuterii, mergea la coafor destul de rar, iar tocurile îi erau interzise din cauza unor dureri de spate. Cu toate acestea, mintea sa era extrem de ageră și a devenit pe acele vremuri unul dintre cei mai apreciați informaticieni, reușind să deslușească cele mai complicate erori.

„MAMA n-a purtat în viața ei mărgele. Nici cercei: găurile din urechi s-au astupat cu timpul. Se tundea foarte scurt, n-avea vreme de coafor: o dată pe lună. N-avea nici vreme, nici răbdare de bigudiuri și manichiură. Și nici nu suporta mirosul. Tocuri MAMA nu putea să poarte: o durea spatele și avea mult de umblat pe jos. Pleca des în delegații, avea de partipat la congrese, de urmărit lucrări. MAMA a fost matematician, a absolvit Facultatea de Matematică.

Apoi a decis să devină informatician. Femeie informatician. DA, fost complicat, nu s-a speriat. Mama nu se speria, c-avea umor, d-aia. S-a răstit o dată unu’ la ea, un șef, ceva. Să nu ridicați glasul la mine, că eu știu să strig mai tare, să știți! A zis mama calm, cu voce înghețată. De bărbat. S-a făcut liniște și MAMA și-a văzut de treabă: se blocase un program, ceva, și trebuia găsită eroarea și reparată. MAMA a rezolvat problema cu răbdare. Cu tenacitate. Nimic trident, nimic țipător. Totul conținut Femeie.
Ah, da…ce voiam să spun? Da, mama avea un loden. Un trench coat. Un balonside. Sau cum îi spunea? Un batic sau altul…să-l mai înveselească. Și-l aranja cu cochetărie, în oglindă. In lift. Și la treabă. Cred că era foarte frumoasă și puternică. Femeile din viața mea'
, a scris actrița pe pagina personală de Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete