Mai ușoară, mai liberă… cu OptiFibre

optifibre (1)

Nu mai este demult un subiect-tabu…. Constipația este o afecțiune cu care se confruntă o bună parte din populația lumii, iar problemele intestinale sunt subiectul multor studii medicale care au scos la iveală o cifră impresionantă: la nivel global circa 30% din populație suferă de constipație. Și asta nu e tot: femeile sunt mai puternic afectate decât bărbații, iar apariția acestei probleme crește odată cu vârsta.

În agitația vieții cotidiene, o dietă sănătoasă, hidratarea adecvată și activitatea fizică potrivită sunt adesea greu de realizat. De asemenea, o cantitate insuficientă de fibre poate avea un efect negativ asupra activitatii intestinale normale, iar consecințele pot fi: constipația, balonarea, flatulență, etc.

Vezi si o lista cu alimente bogate in fibre!

Ce este Optifibre?

Este un produs 100% de origine vegetală, nu conține gluten, aditivi, arome sau îndulcitori artificiali. Poate fi amestecat în lichide sau alimente moi, calde sau reci. (ex: iaurt, piure). Nu are gust și se dizolvă complet în alimente moi sau lichide, fără a afecta gustul sau consistența acestora.

OptiFibre® are o adresibilitate variată, putând fi consumat de către copii cu vârsta de peste 3 ani și adulți, inclusiv femei însărcinate care alăptează sau persoane care suferă de diabet. OptiFibre® este un aliment care ajută la reglarea tranzitului intestinal – ajută la tratarea constipației și diareei și la remedierea balonării.

veranda nou

Dacă vrei să afli mai multe te invităm la o nouă sesiune de #povestiurbane, marți 13 august, de la 18.30, la Veranda Mall.
Vei petrece o seară specială, alături de Ela Crăciun, invitata Florentinei Mușat, redactorul șef Avantaje, în care vom povesti, ne vom relaxa și vom descoperi care este soluția eficientă pentru o problemă-tabu a vacanțelor noastre. Ești curioasă?
Ia-ți prietenele și hai să ne simțim bine împreună!

Foto: 123rf

Citește și:

Ai fost bolnavă recent? Iată cum îți revii imediat: 4 alimente te ajută să treci mai ușor peste convalescență

Alimente strict interzise bebelușilor

Cum îți dai seama că ai un deficit de vitamina D? Pot să apară dureri puternice într-o anumită zonă a corpului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate