Magda Catone e studentă la Master, anul al II-lea, la Facultatea de Teologie. Cum se descurcă: „Fac ce fac tinerii studenți”

În vârstă de 63 de ani, Magda Catone e studentă la Master, la Facultatea de Teologie. Actrița anunță că merge săptămânal la cursuri. În curând ea va ieși și la pensie, așa că va avea mai mult timp liber pentru ea.

„Am trecut în anul 2, la Masterat. Fac ce fac tinerii studenți, scriu pe foi veline, caiete studențești, pe laptopuri, avem cursuri PDF. În anul I, niciodată nu ne-am întâlnit profesorii, totul a fost online. Acum e frumos, că ne vedem cu ei. Cursurile le am după-amiază, intervalul de la facultate, e de obicei între orele 14.00 și 18.00, spectacolele cam după ora 19.00, repetițiile – dimineața', a spus pentru impact.ro Magda Catone, care se gândește deja la pensionare.

magda-catone-studenta-master-teologie-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Eu mă voi pensiona la anul, ca orice om civilizat' „Sunt obișnuită, așa am trăit toată viața, dar probabil vor veni și zile când nu voi mai merge așa des la teatru, pentru că mă voi pensiona. Dar văd că sunt actori mai în vârstă care încă joacă. Dar eu mă voi pensiona la anul, ca orice om civilizat. Trebuie să stabilim că la un moment dat îmbătrânim. Nu pot spune că sunt tânără la 70 de ani, ci că sunt bătrână la 65.

Nu pot rămâne agățată, ca pisica de cearceaf, să vin cu perfuzia după mine, cu stimulatorul, cu pastilele în buzunar, ca Beligan. Eu nu intenționez să rămân așa mult timp, trebuie să mă mai și retrag. Fiecare să-și facă curat în dreptul lui. Să aibă fiecare grijă de grădina lui, cum spunea Voltaire. Iar grădina nu e la teatru', a completat aceasta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete