Magda Catone, despre căsnicia cu Șerban Ionescu: “Am învățat să tac”

Magda Catone, despre casnicia cu Serban Ionescu

Magda Catone, despre casnicia cu Serban Ionescu

Pe 21 noiembrie 2012, lumea teatrului românesc și a cinematografiei a fost în doliu. Unul dintre cei mai mari actori români, Șerban Ionescu a pierdut lupta cu o boală cruntă.

Chiar dacă atunci când a murit, actorul era în proces de divorț cu Magda Catone, cea care i-a stat alături mai bine de 30 de ani a fost distrusă de vestea că soțul ei a murit.

Magda Catone, despre căsnicia cu Șerban Ionescu: Am învățat să tac'

Acum, la șapte ani de la moartea lui Șerban Ionescu, Magda Catone și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel care i-a fost sufletul-pereche, îndrăgitul actor Șerban Ionescu.

“M-am măritat devreme, la 24 de ani şi toate ocaziile de domişoară de cochetat cu băieţii au fost sub semnul unei frumoase şi delicate prietenii. Întâlnirea cu Şerban a fost crucială. Dacă ar fi fost să-l întâlnesc la 18 ani, m-aş fi măritat cu el. Am fost împreună 31-32 de ani, până când… aşa a fost să fie.

În viaţa mea am învăţat să tac. A număra până la 10, a fi îngăduitor, a fi prieten, a începe o zi nouă, este soluţia de a ţine o căsnicie. După atâţia ani când am consumat căsnicia, e bine să ştiţi că trebuie să aflii când e bine să taci”, a declarat Magda Catone la emisiunea Acces Direct.

“Eu am născut fără dureri”

De asemenea, Magda Catone a vorbit și despre fiul său și al lui Șerban Ionescu, Carol.

“3 noiembrie, o zi cu zăpadă în ferestre. Doctorul mi-a spus să rămân la spital să nasc. Am spus foarte convingătoare că nu, trebuie să merg la piaţă. Eu am născut fără dureri. Simţeam fluturi în stomac, am născut natural, din trei încercări. După atâtea ocazii în care tot pierdeam sarcina, am avut grijă”, a mărturisit actrița în cadrul emisiunii de la Antena 1.

 

Iulia Sandu

Foto: libertatea.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete