Magda Bei, nominalizată la trofeul femeia Anului 2016, categoria Antreprenoriat

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE
Sunt owner al companiei Graphtec Design Constanta de 18 ani si am ajuns anul acesta sa avem o echipa de 120 de oameni minunati cu care construim o companie mare si valoroasa pentru toti clientii nostri.

In 2016 am devenit Membru Certificat in 2016 – John Maxwell – unde am invatat sa aplic in afaceri leadershipul personal si alte sute de practici de leadership,  vanzari, marketing, coaching.

Tot in acest an am devenit Ambasador Elite Business Women, alaturi de  Bianca Tudor, promovand antreprenoriatul feminin prin evenimente sustinute in Bucuresti, Brasov, Constanta, Ramnicu Valcea si Londra.

Din 2016 sunt Mentor in programul Upgrader, daruind in mod voluntar din cunoasterea mea prin experienta pe care o detin in antreprenoriat de 18 ani. Suntem responsabili fata de aceste noi generatii si avem misiunea sa ii sustinem in orice moment astfel incat ei sa poata ramane activi in afaceri si sa creasca brandul de tara.

Sunt mentor si in programul de dezvoltare si orientare in comunicare in proiectul Tinerii si viitorul, sustinut la Universtatea Ovidius din Constanta, unde am sustinut voluntar programe de crestere in antreprenoriat.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povestile voastre