Madonna recunoaște care este cea mai grea bătălie din viața ei: „Încă mă lupt să înțeleg”

Toți părinții din întreaga lume se confruntă cu multe provocări și obstacole în timp ce își cresc copiii, iar Madonna nu face excepție. Starul muzical recunoaște că a fi mamă „a fost cea mai dificilă, cea mai grea bătălie” pe care a trebuit să o ducă. Artista în vârstă de 64 de ani a vorbit sincer în timpul unui interviu și s-a destăinuit despre luptele pe care trebuie să le depășească ca mamă a 6 copii.

La vârsta de 5 ani, Madonna și-a pierdut propria mamă, care avea doar 30 de ani, din cauza cancerului. Și la 38 de ani a devenit ea însăși mamă pentru prima dată, când a născut-o pe fiica ei cea mare, Lourdes. Mai puțin de 4 ani mai târziu, s-a născut fiul ei, Rocco. Mai târziu, Madonna și-a mărit familia cu încă 4 copii, adoptându-i pe David, care are acum 17 ani, Mercy, care are acum 16 ani, și gemenele Estere și Stella, care au 10 ani.

„Astăzi, încă mă lupt să înțeleg cum să fiu mamă și să-mi fac meseria”, a dezvăluit vedeta, scrie Bright Side.

De asemenea, Madonna recunoaște că nici copiilor nu le este ușor să aibă o mamă ca ea.

„Să crești cu o mamă ca mine este o provocare. Oricine ai fi, a avea copii și a-i crește este o operă de artă. Nimeni nu îți dă un manual. Trebuie să înveți din greșeli. Este o profesie care necesită mult timp. Și este epuizantă pentru că nu există niciodată odihnă”, a recunoscut Madonna.

Potrivit sursei citată anterior, în ciuda faptului că se luptă în rolul de părinte pentru cei 6 copii ai săi, maternitatea îi oferă o imensă bucurie, după cum recunoaște: „O mare parte din fericirea mea vine de la ei. Ceea ce mă face cea mai fericită este să văd cum fiecare dintre ei și-a descoperit propria creativitate și că aceasta vine dintr-un loc autentic.”

Mai mult decât atât, chiar dacă copiii ei sunt în mod clar influențați de creativitatea și talentul mamei lor, Madonna insistă că nu a încercat niciodată să îi împingă într-o anumită direcție.

„Nu am încurajat-o niciodată pe fiica mea Lola să facă muzică sau pe fiul meu Rocco să picteze. Dar i-am expus mereu la artă, la muzică și sunt fericită că au găsit modalități de a se exprima. Am respect și admirație pentru ei și pentru ceea ce fac”, a explicat vedeta internațională.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete