Madonna, la 63 de ani, cenzurată de Instagram pentru comportament deviant

De-a lungul anilor, Madonna a oferit publicului numeroase poze provocatoare cu ea, însă cele postate miercuri pe contul ei de Instagram ar putea fi cele mai șocante de până acum. Instagramul i-a scos pozele în care se văd sfârcurile, dar vedeta le-a postat din nou!!

Cântăreața s-a fotografiat în patul ei, care este destul de simplu, prevăzut cu un cadru negru, lenjerie albă și statuia unui înger așezat chiar deasupra patului.

Într-una dintre fotografii, a putut fi văzută fața de pernă personalizată, dezvăluind cuvântul „Mambos', care este porecla pe care i-au dat-o copiii ei, Estere și Stella, de 9 ani, Mercy James, de 15 ani, și David Banda, de 16 ani. (De asemenea, Madonna este mama lui Rocco John, 21 de ani, și a lui Lourdes, 25 de ani.)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Un înger veghează asupra mea', a subtitrat ea postarea îndrăzneață în care apare îngerul. De altfel, fiecare postare este însoțită de un aforism cum este următorul: „Frumusețea fără scop este frumusețe fără virtute.”

Fanii vedetei, mamă a șase copii, s-au grăbit să comenteze fotografiile: „Bietul înger trebuie să lucreze în schimburi suplimentare pentru tine'.

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete