Madonna, aniversare cu peripeții: „Plătesc pentru a fi abuzată”

Madonna și câțiva dintre copiii ei au făcut o excursie în parcul de distracții Six Flags pentru a sărbători cei 16 ani pe care i-a împlinit fiica sa, Mercy James.

Cântăreața, în vârstă de 63 de ani, a postat luni un clip amuzant pe Instagram, în cinstea acestei ocazii, arătând călătoria pe care ea, Mercy, fiul său David și iubitul Ahlamalik Williams au făcut-o în parcul de distracții Six Flags Magic Mountain din California.

Vedeta a fost filmată mergând incognito, cu o șapcă din tricot albastru și alb, ochelari de soare mari albi și un trening negru cu modele colorate. Mercy purta o cămașă cu Tupac Shakur și expresia „Wake Me', posibil un cadou după ce perechea mamă-fiică a vizitat recent o expoziție Tupac la LA Live. Adolescenta a povestit cum se simte acum că împlinește 16 ani.

„Diferită, nouă, reînnoită, prostească și ciudată', a dezvăluit fiica Madonnei.

După ce au anunțat că sunt acolo pentru sărbători ziua de naștere, grupul a încercat unul dintre cele mai înalte trenuri montagne russe pentru care parcul este cunoscut. Mai târziu, Madonna a ținut să precizeze: „Nu mai suport asta! Plătesc pentru a fi abuzată'.

Un alt moment amuzant a prezentat-o ​​pe Madonna scâncind scurt la cameră între mai multe plimbări, înainte ca cei patru să fie văzuți râzând de o fotografie care a fost făcută cu ei în timp ce se scufundă în apă pe canalul de bușteni.

Clipul s-a încheiat cu David, tot în vârstă de 16 ani, exersând mișcări de dans și flip-uri. La final, David a fost văzut cu brațul în jurul mamei sale, sărutând-o și spunând „Te voi iubi mereu'.

MadonnaSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Sâmbătă, Madonna a distribuit un videoclip cu surpriza pe care a avut-o pentru fiica ei. În clip, Mercy a intrat într-o cameră și a strigat: „O, Doamne!' înainte de a-și vedea dormitorul plin de lumini și baloane. Apoi a fost întâmpinată cu îmbrățișări și sărutări de la surorile ei mai mici, gemenele Stella și Estere, în vârstă de 9 ani.

Artista „Like a Virgin' a asociat videoclipul cu mai multe fotografii cu Mercy de-a lungul anilor.

„La mulți ani, Chifundo Mercy James! 💙💙💙💙! Cea mai drăguță, cea mai grijulie și cea mai magică fată de pe planetă! 🌎🌍🌏!!!!!!! Nu există nimeni ca tine! #sweet16 💙💜🦋💙💜 💙💜🦋💙💜🦋💙💜” a fost mesajul din dreptul postării făcute de mama celor șase copii.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete