Madalina Pavel ,,Ceea ce vreau coincide cu ceea ce pot,,

Madalina Pavel ,,Ceea ce vreau coincide cu ceea ce pot,,

Ma consider o persoana norocoasa pentru ca am crescut intr-o familie minunata, la tara, care m-a învatat sa iubesc si sa traiesc frumos.

M-am nascut cand fratele meu implinea 8 ani, asa ca a avut grija de mine si a fost un ajutor de nadejde al parintilor care trebuiau sa se imparta intre familie si serviciu.

Fiind trei nepoti si crescând toti la un loc, bunicii nu i-a fost usor sa ne aiba în grija cand parintii erau plecati la serviciu, dar niciodata nu s-a plans de împletit codite si de facut prajituri.

Pe bunica o iubesc mult, de la ea am învatat sa fiu optimista, sa evoluez spiritual. Cred ca la momentul potrivit voi fi pregatita sa am si eu propria mea familie pentru ca am avut un model exemplar în acest sens.

Având parintii tineri, relatia mea cu ei a fost mereu una de prietenie, iar mama e în continuare prietena mea cea mai buna.

Am mostenit de la ei caracterul puternic, frumusetea, bunatatea, solidaritatea fata de ceilaltii, ambitia si curajul.

Fiind educata în acest spirit, stiu ca in viata obtii mai mult daca oferi mai mult.

Perioada scolii este cea de care imi amintesc cu mare placere. scoala generala si liceul le-am facut in provincie, la Oltenita, iar pentru facultate m-am mutat în Bucuresti.

Nimic nu vine pe tava

Fiind o fire independenta, inca de pe vremea liceului am început sa-mi castig banii de buzunar devenind reprezentant la o cunoscuta firma de cosmetice, iar la incheierea primului an de facultate, m-am angajat.

Chiar daca nu facem ce ne place, trebuie sa incepem de undeva. Avem nevoie de experienta si numai prin exercitiu o capatam, asa ca am schimbat cateva locuri de munca.

Fiind perseverenta, am convingerea ca o sa ajung unde imi doresc pentru ca depinde de mine sa realizez acest lucru si consider munca un cuvânt de ordine al reusitei.

Zi de zi încerc sa-mi echilibrez viata profesionala cu cea personala prin diverse activitati.

Practic fitness, aerobic, inot si dansuri sportive. Imi place sa merg la film saptamanal, sa citesc, sa ascult muzica si sa ma plimb.

Cu timpul, am ajuns sa apreciez lucrurile care ma fac într-adevar fericita si sa realizez cat e de important sa-mi placa ceea ce fac si sa accept cu recunostinta ceea ce am.

Si mai cred ca ceea ce vreau coincide cu ceea ce pot.

La Sedinta foto

Sunt fericita ca la castingul pentru coperta am fost aleasa castigatoare; ma consider norocoasa si privilegiata.

Mi-am dorit acest lucru si s-a întâmplat. La sedinta foto am uitat de ceas. Timpul nu a mai existat.

Orele petrecute alaturi de o echipa profesionista au dat rezultate exceptionale. Rochiile mi-au pus in valoare feminitatea, la fel machiajul.

Nefiind obisnuita sa port parul ondulat, transformarea a fost binevenita. Experienta „Avantaje“ mi-a demonstrate prin ceea ce reprezint eu ca femeie ca pot fi apreciata si indragita asa cum sunt.

Autor: Daniela Palade Teodorescu

Vezi Cele 30 de finaliste de la castingul de revista
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Povesti adevarate