Mădălina Ghenea iubește din nou! Cine este iubitul său celebru cu 12 ani mai tânăr decât ea?

Mădălina Ghenea

Actrița și modelul Mădălina Ghenea iubește din nou. Aceasta se pare că s-a despărțit de iubitul ei multimilionar, însă l-a înlocuit cu o stea a fotbalului italian.

Tânărul se numește Nicolo Zaniolo și este puștiul minune al echipei AS Roma. Acesta se află acum în recuperare după o intervenție suferită la genunchi și că este mai preocupat de viața personală decât cea de pe teren, potrivit presei italiene.

„După ce s-a despărțit de logodnica lui, Sara, internaționalul italian a cucerit o româncă cu 12 ani mai în vârstă și cu o fetiță mică', notează Libertatea, citând Gazzetta dello Sport.

Se pare că Mădălina Ghenea ar fi mărul discordiei dintre Nicolo Zaniolo și Sara, cu toate că fotbalistul nu ar fi la primul episod de infidelitate. De-a lungul timpului, modelul internațional a fost combinat cu actori celebri de la Hollywood, ca Gerard Butler și Michael Fassbender, cu stilistul Philipp Plein ori cu atacantul Marco Borriello.

Mădălina Ghenea, mai sexy ca niciodată

De curând, Mădălina Ghenea s-a filmat dansând senzual în fața oglinzii. Românca, recent stabilită în Italia și-a etalat corpul perfect, într-o ținut sumară pe contul său de Instagram. Aceasta purta o rochie fină care îi scotea în evidență trupul voluptos.

Deși pare că iubește din nou, frumosul model a declarat fanilor că își petrece timpul alături de mama și fetița ei. De asemenea, aceasta a mai dezvăluit și motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată.

„Mulți dintre voi mă întrebați tot timpul de ce nu m-am căsătorit niciodată. Voi încerca să răspund cât mai bine. Personal, aș prefera să îmbătrânesc singură decât în ​​compania oricărui bărbat pe care l-am întâlnit până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre asta.

Se pare că îi enervează pe oameni – în special pe bărbați. Singur nu este un status, este un cuvânt care mai bine descrie o persoană care este îndrăznește să trăiască și să abordeze viața fără să depindă de alții. Muncește din greu, devine ceva în viață, dar căsătoria nu este o garanție și nu crede că un bărbat îi poate asigura garanții financiare. (…)

Iubirile vieții mele sunt fiica și mama mea. Nu mă simt de parcă ar trebui să fiu căsătorită. Nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău că vă dezamăgesc pe toate, dar nu vă voi anunța, îmi voi păstra viața privată, dar deocamdată îmi dedic viața fiicei mele, muncii mele, prietenilor, familiei mele.

Poate că nu am fost niciodată atât de deschisă, nu am vorbit niciodată despre viața mea privată, dar am simțit că aceste cuvinte pot servi drept sfat pentru unii dintre voi, sunt rare și s-ar putea să nu se mai întâmple niciodată', a declarat Mădălina Ghenea, în urmă cu ceva timp.

Foto: Hepta, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete