Mădălina Ghenea are un nou iubit. Despre cine se vorbește că i-a furat inima super modelului?

Mădălina Ghenea, frumoasa româncă despre care se spune că s-a iubit cu Gerard Butler și Leonardo DiCaprio, are un nou iubit. După despărțirea de Matei Stratan, tatăl fiicei ei, Ghenea se iubește cu Leonardo Maria Del Vecchio.

Cine este Leonardo Maria Del Vecchio?

Bărbatul are 32 de ani, este un model celebru la rându-i, și este fiul fondatorului firmei Luxottica. „Socrul' frumoasei românce este, conform Forbes 2019, cel mai bogat om de afaceri din Italia. Dacă se căsătorește cu frumușelul italian, Ghenea are ocazia să se bucure de cele 24,7 milioane de dolari, pentru că la această sumă este estimată averea italianului. Dacă ar fi să mizăm pe ce titrează săptămânalul Chi, cei doi amorezi se apropie cu pași repezi către nuntă.

Înainte de relația cu Mădălina Ghenea, Leonardo Maria Del Vecchio a fost logodit cu Alessia Tedeschi, un fotomodel din Abruzzo.

Mădălina Ghenea s-a despărțit de Matei Stratan, tatăl fetiței ei de 3 ani, după ce acesta a înșelat-o cu o pianistă cunoscută. „Nu m-ai înşelat doar pe mine, ne-ai înşelat pe noi. Nu mi-ai frânt doar mie inima, ne-ai distrus viitorul', scria Mădălina Ghenea pe Facebook, la puțin timp după ce a descoperit amantlâcul.

Foto: Verdict.ro

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete