Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, la un pas de despărțire? „Au existat situații în care am avut divergențe”

Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu formează un cuplu de peste 10 ani de zile. Cei doi au recunoscut acum că au existat și neînțelegeri în relația lor, însă au mers mai departe, au rezolvat totul împreună. 

madalin ionescu si cristina siscanu despartire 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Au existat situații în care am avut divergențe, dar niciodată nu ne-am gândit serios la separare. Nu am plecat de acasă, nu ne-am jignit, nu au existat acte, gesturi care să lase răni adânci', a spus pe rețelele de socializare Mădălin Ionescu.

Sunt căsătoriți de peste 10 ani și de-a lungul timpului au învățat care sunt ingredientele unei căsnicii perfecte. Cristina Șișcanu urmează toate regulile pentru ca relația lor să prospere în fiecare zi.

„Comunicarea, afecțiunea permanentă, altruismul, pasiunea întreținută, încercarea continuă de a nu-i provoca suferințe partenerei/partenerului, absența jignirilor', a mai dezvăluit prezentatorul TV.

 

Cristina Șișcanu, dezvăluiri picante din căsnicia lui Mădălin Ionescu

Cristina trăiește, de mai mulți ani, o frumoasă poveste de dragoste alături de fostul prezentator de televiziune, Mădălin Ionescu. Cei doi rar își fac timp doar pentru ei, așa că au un plan bine pus la punct.

„Eu am o situație mai specială acasă. Nu dorm cu soțul acasă. Vinerea ne-am făcut un obicei să mergem la hotel. Și uite așa merg', a spus Cristinei Șișcanu într-o emisiune de televiziune acum ceva vreme.

Cristina Șișcanu, despre lupta ei cu depresia: „A durat aproape doi ani de zile'

„Cea mai dificilă etapă pe care am trăit-o a fost depresia. A fost o perioadă foarte grea pentru mine. A durat aproape doi ani de zile. Totodată, mă bucur că am trăit-o, pentru că am învățat foarte multe lucruri și m-am schimbat eu ca persoană, în sensul bun, ca să pot să îmi trăiesc viața altfel.

În momentul în care a venit, eu eram o persoană care ardea din orice, mă consumam extrem de mult și eram foarte pasională în orice lucru pe care îl făceam. După ce am trăit acel episod, am învățat că poți să faci cu aceeași pasiune lucrurile, mă refer la partea profesională, că la mine din zona asta a apărut depresia', a mărturisit Cristina Şişcanu, pentru OK! Magazine.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au împreună o fiică, Petra. Prezentatorul mai are încă doi copii, dintr-o relație anterioară.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete