Mădălin Ionescu regretă că a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță în februarie: „Măruță era nerăbdător. Dădea tot timpul din picior, era crispat”

Mădălin Ionescu regretă că a apărut în emisiunea lui Cătălin Măruță în februarie. Ionescu a spus că i s-a părut că Măruță nu a fost încântat de prezența lui în platou, nici de glumele pe care le-a făcut în direct, la Pro TV.

Invitat la rubrica „Sosurile picante', Mădălin Ionescu a făcut mai multe dezvăluiri. Acum, după câteva luni de la acel moment, el regretă apariția la Pro TV. „Cel mai penibil moment din televiziune s-a întâmplat de curând și nu în calitate de prezentator, ci de invitat. S-a întâmplat să fiu invitat în mod straniu de cei de la emisiunea lui Cătălin Măruță, prima oară după foarte mulți ani și m-a chemat la o rubrică pe care nu știam mare lucru. Eu nu am timp să mă uit la TV la ora aia. Nu știam cum își configurase Măruță emisiunea, rubrica cu sosuri iuți. M-am dus acolo. Eram destul de relaxat. Am vorbit cu Busu înainte de emisiune, iar Măruță era accidentat.

Am făcut niște poante înainte. Nu mi s-a părut că le-a primit foarte bine. Nu părea deloc încântat că sunt eu invitat, ziceai că cineva m-a băgat cu forța acolo', a mărturisit Mădălin Ionescu despre apariția din emisiunea lui Cătălin Măruță, în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV.

Mădălin Ionescu a fost deranjat și de atitudinea lui Măruță. „Era foarte pe repede înainte tot ce s-a întâmplat acolo. Direct cu întrebări, care n-au avut nicio legătură cu realitatea. Nu pot să spun că au fost niște întrebări idioate, dar nu aveam ce să răspund la ele. Nu erau întrebări conforme cu ceva ce se întâmplase în viața mea.

Erau mai degrabă niște fabulații sau concepții ale celui care le-a făcut. Măruță era nerăbdător. Dădea tot timpul din picior, era crispat sau cel puțin așa mi s-a părut mie acel moment', a declarat Mădălin Ionescu.

madalin-ionescu-catalin-maruta-emisiune-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

„Mi-a picat nivelul intelectual foarte rău, e singura dată din viața mea. Nu știam ce vor ăștia de la mine, sosurile alea erau cumplit de iuți. Nu mi-au plăcut întrebările și așa că am dat niște răspunsuri tâmpite. Știam că Măruță vrea niște cărniță. Și am dat răspunsuri tâmpite. A fost cea mai proastă prestație a mea la TV, drept pentru care vreau să le cer scuze celor care s-au uitat la acea emisiune, chiar și lui Cătălin', a încheiat Mădălin Ionescu.

Mădălin Ionescu a făcut declarații în emisiunea lui Cătălin Măruță

Provocarea “Spui tot sau îți ia gura foc” a început în forță pentru Mădălin Ionescu, care a fost întrebat care sunt cele mai enervante trei lucruri pe care le face soția sa. Lipsit de inhibiții acesta a răspuns sincer: “Doarme puțin, facem foarte mult sex și e foarte deșteaptă”. La a doua întrebare pusă de Cătălin, invitatul a dezvăluit care a fost cel mai enervant invitat pe care l-a avut în cadrul emisiunii sale: Vadim Tudor. “La prima lui ieșire a venit la mine și a plecat după cinci minute. (…) L-am întrebat dacă și-a cumpărat diplome de pe net. M-a lăsat cu o oră liberă (…)”.

O altă întrebare la care a răspuns fără reținere Madalin Ionescu a fost următoarea: “Dacă nu ai fi căsătorit, Cristina n-ar exista și ai fi obligat să te însori mâine cu o vedetă din România, măritată sau nemăritată. Care ar fi alegerea ta? “Corina Chiriac”, a raspuns acesta sincer. “E o fantezie veche (…) În acest fel descoperă oamenii cât de ciudat, cât de kinky sunt”, notează protv.ro.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini.

Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii. Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete