Macaulay Culkin, la 41 de ani

Macaulay Culkin, copilul teribil al anilor ’90, a împlinit 41 de ani pe 26 august. Te uiți la poze, îi regăsești trăsăturile, dar nu îți vine să crezi că puștanul care ne ține an de an, de Crăciun, în fața televizoarelor, este un om în toată firea.

Macaulay Culkin a fost un fenomen. Seria de filme în care a jucat, Singur acasa, l-a transformat într-unul dintre cei mai cunoscuți actori de vârstă mică din industria filmului. A fost atât de natural în rolul lui Kevin, încât mult timp, cei doi au fost unul și aceeași persoană. Avea 10 ani când prima parte a filmului a fost filmat. Prieten cu Michael Jackson, în al cărui videoclip a apărut, Macaulay a avut un succes imens la vremea respectivă. Ceea ce poate explică evenimentele care au urmat.

A avut apariții constante în filme în primii ani de după Singur acasă, însă între 1994 și 2003, din punct de vedere profesional, nu s-a mai întâmplat nimic notabil.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Online, este una dintre „victimele' curentului „a murit'. Adică, periodic, se spune despre el că a murit, spre disperarea fanilor. Noroc că artistul postează câte o imagine cu el, când se întâmplă acest lucru, pentru a-și liniști urmăritorii.

Problema cu drogurile

După succesul fulminat cu Singur acasă, au urmat câteva momente-cheie în viața personală. Pentru că veniturile sale erau uriașe, părinții au decis să se ocupe în totalitate de cariera acestuia și, implicit, de câștigurile băiatului. Acest lucru nu a fost pe placul fiului, care s-a simțit controlat și și-a dorit independență, la 15 ani. A urmat apoi perioada consumului de droguri și celebra poză dn 2012. În aceasta, Mack, cum îi spun apropiații, era exrem de slăbit și ținea o doză de energizant.

În ultimii ani, actorul pare să se fi reechilibrat. Este autorul unui podcast Bunny Ears și, mai important decât orice, a devenit tată. El și partenera lui, actrița Brenda Song, au devenit părinții unui băiețel, Dakota.

Citește și: Sebastian Stan, poze dulci din copilărie

Foto: Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete