Luna Plină în Gemeni le schimbă viața zodiilor. Care sunt previziunile Uraniei?

Luna Plină în Gemeni

Aspectul de Lună Plină se formează în Gemeni pe 12 decembrie și va fi puternic resimțit de toți nativii zodiacului. Acest eveniment astrologic vine și schimbă viața zodiilor!

Urania îți spune la ce ar trebui să te aștepți în perioada imediat următoare și ce va aduce nou Luna Plină în Gemeni pentru fiecare zodie în parte.

Luna Plină în Gemeni le schimbă viața zodiilor. Care sunt previziunile Uraniei?

BERBEC

Pentru Berbeci, Luna Plină în Gemeni aduce informații noi, dialoguri utile și de natură să îi influențeze în mod pozitiv pe acești nativi. Va fi un moment pe care cu siguranță cei născuți în zodia Berbec îl vor ține minte o lungă perioadă de timp.

TAUR

Luna Plină în Gemeni își pune amprenta asupra casei banilor și bunurilor materiale în ceea ce îi privește pe Tauri. Nativii acestei zodii pot câștiga sume importante de bani din munca lor, dar și ca urmare a unor dialoguri pe care le vor purta cu persoane reprezentative.

GEMENI

Personalitatea Gemenilor va sta sub semnul Lunii Pline care s-a format în semnul lor zodiacal. Pot să apară secvențe interesante legate de viața lor profesională sau pot încheia un parteneriat care să le aducă multiple beneficii.

RAC

Racii trebuie să fie puțin mai atenți la starea lor de sănătate în perioada următoare. Nu vor întâmpina probleme grave, însă Luna Plină în Gemeni le poate aduce o ușoară instabilitate la nivelul circulației arteriale sau aparatului locomotor.

Luna Plină în Gemeni va avea un impact asupra relațiilor de prietenie și sentimentale ale Leilor. Dacă nu sunt atenți, acești nativi pot pierde foarte mult timp cu vizite, telefoane sau conversații, unele dintre ele inutile.

FECIOARĂ

Fecioarele îmbrățișează ideea de schimbare și vor fi determinate să facă ceva în acest sens de Luna Plină în Gemeni.

BALANȚĂ

În cazul Balanțelor, Luna Plină în Gemeni aduce evenimente care au legătură cu străinătatea sau cu structurile care țin de învățământ.

SCORPION

Scorpionii sunt favorizați de Luna Plină în Gemeni și asta pentru că acest eveniment astrologic le poate aduce un câștig sau o rezolvare a unor probleme legate de salariu.

SĂGETĂTOR

Dacă au existat probleme în familia Săgetătorilor sau în relațiile pe care aceștia le au cu cei din jur, Luna Plină în Gemeni are rolul de a calma spiritele și de a echilibra situația.

CAPRICORN

Luna Plină în Gemeni îi pune la încercare pe Capricorni. Mai exact, sectorul sănătății poate avea de suferit dacă acești nativi vor face imprudențe sau excese, astfel că cei născuți în zodia Capricorn trebuie să fie mai atenți când vine vorba despre aceste aspecte.

VĂRSĂTOR

Momente de bucurie, plăcere și fericire pentru Vărsător. Vor fi răsfățații zodiacului, iar Luna Plină în Gemeni le aduce acestor nativi numai lucruri bune.

PEȘTI

Peștii care dețin o funcție importantă trebuie să fie foarte atenți în perioada următoare. Luna Plină în Gemeni determină apariția unui moment important pe care îl vor depăși cu demnitate.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Previziunile Uraniei. Cum sunt influențate zodiile de intrarea lui Mercur în Săgetător?

ÎN EXCLUSIVITATE: HOROSCOP 2020, SEMNE BUNE ANUL ARE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop