Luna Nouă Neagră în Fecioară aduce noi oportunități, începuturi și promisiuni de mai bine. Previziunile Uraniei

Luna Nouă Neagră în Fecioară

Pe 30 august, la prânz, se produce Luna Nouă Neagră în Fecioară, care ne ajută să descoperim secrete și să ne depășim temerile, ne aduce mai multă încredere în noi și succes. Acest aspect astral format de Lună repezintă sfârșitul unei etape de viață și începutul unei alteia.

Urania ne spune cum va influența Luna Noua Neagră în Fecioară zodiile. Previziunile detaliate, AICI

BERBEC

Luna Nouă Neagră în Fecioară va influența, timp de câteva zile, sectorul muncii și cel profesional. Sunt posibile modificări (propuneri sau decizii) în sistemul de retribuire a muncii.

TAUR

Luna Nouă Neagră în Fecioară patronează o situație nouă în registrul emoțiilor sau al preocupărilor personale în plan creativ. În zilele care urmează, veți analiza cu claritate și obiectivitate realizările de până acum, finalizație o lucrare sau, dacă activați în domeniul artistic, consolidați o producție artistică.

GEMENI

Luna Nouă Neagră în Fecioară dă o turnură nouă problemelor legate de posesie materială, relații de familie, dar și în ceea ce privește raportarea voastră la trecut, ca ansamblu de idei, condiții materiale și motivații (sociale, morale, religioase etc.).

RAC

Luna Nouă în Fecioară, din 30 august, aduce cu sine o veste, o realizare, o situație specială sau o decizie importantă prin consecințele ei în plan material. Dacă există printre voi nativi în cazul cărora se pune problema unei schimbări profesionale, va trebui să cântăriți atent riscurile și câștigurile ce vor decurge în urma unui transfer.

LEU

În perioada care urmează, banii vor deveni o chestiune importantă; poate fi vorba de plățile curente, de veniturile obținute sau de salarizare. În cazul salariului, nu sunt excluse întârzieri, amânări, opoziția sau rezistența factorilor de decizie de a pune în aplicare prevederile legale care ar fi în avantajul vostru. În acest context, faza de Lună Nouă în Fecioară v-ar putea sprijini să vă găsiți argumentele care să vă ajute să găsiți o soluție legală/administrativă.

FECIOARĂ

Tranzitul Lunii prin semnul vostru zodiacal vă oferă suport fizic și echilibru interior. Urmează câteva zile intense și importante, perioada marcată de sfârșitul unei etape sau începutul alteia, într-unul sau în mai multe sectoare de viață personală sau publică și relațională.

BALANȚĂ

Luna Nouă Neagră în Fecioară din 30 august va răscoli nemulțumiri vechi sau va sublinia nevoia de a face rapid ordine în viața voastră socio-profesională pentru a vă găsi calmul și stabilitatea organică.

SCORPION

Luna Nouă în Fecioară din 30 august influențează segmentul relațiilor de prietenie. Urmează o perioadă de suprasolicitare  venită din partea prietenilor, iar voi veți depune eforturi de armonizare a unor scopuri și/sau plăceri comune, veți simți nevoia de a vă organiza sau de a da o bază legală activităților desfășurate împreună cu prietenii.

SĂGETĂTOR

Luna Nouă Neagră în Fecioară aduce noutăți în planul vieții publice sau în sectorul profesional. În sectorul muncii pot avea loc surprize. Nota generală este una pozitivă, doar că felul în care se vor desfășura evenimentele poate să capete aspectul unei bătălii de interese.

CAPRICORN

În preajma Lunii Noi, veți simți nevoia să scăpați de atașamentele păguboase menținute dintr-un exagerat sentiment al datoriei morale sau al unei delicateți exagerate. Această răbufnire de personalitate se va datora, în principal, sensibilități ceva mai accentuate, de care se face răspunzător acest aspect al Lunii.

VĂRSĂTOR

În funcție de statutul vostru actual material, de mentalitate, vârstă și educație, pe unii dintre voi Luna Nouă îi face să se poarte mai decent decât de obicei, pe alții – să devină vehemenți. Acest aspect format de Lună aruncă sămânța discordiei și a spiritului profitor sau speculativ. Din păcate, contextul astral nu se epuizează prea repede.

PEȘTI

Luna Neagră Nouă în Fecioară poate aduce deteriorarea relației de cuplu. În zilele care urmează, sunt posibile tensiuni, dar și decizii bruște.

Sursa foto: shutterstock, captura Libertatea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop