Luna iunie 2021: schimbări majore, reușite, adevăruri șocante. Iată cum vor lucra planetele

Iunie este aici! Pregătește-te pentru retrogradări, o eclipsă de Soare și începutul zodiei Rac. Luna începe cu planeta romantică Venus care intră în Racul emoțional miercuri, 2 iunie.

Acest tranzit nu te duce cu gândul doar la relații amoroase, ci și la intimitatea emoțională. Durerile pandemiei ne-au determinat pe toți să ne reevaluăm nevoile emoționale și fizice și, dacă ați descoperit ceva nou în legătură cu voi, este timpul să le exprimați altora. Joi, 10 iunie, aduce o lună nouă și o eclipsă de soare.

Aceasta este o rețetă perfectă pentru dramă. Eclipsele aduc cu ele emoții mai nărăvașe, dar cu energia adăugată de Gemenii iubitori de bârfe, această dată ar putea dezvălui câteva adevăruri șocante. Dacă puteți, stați calmi și relaxați-vă până când eclipsa va trece.

În ziua următoare, vineri, 11 iunie, planeta războinică Marte intră în Leul îndrăzneț, dându-vă încredere pentru a cere ceea ce meritați. Cu stelele în favoarea ta, fie că este vorba de o primă întâlnire sau de o mărire a salariului, poți obține orice ai cere.

Cea mai mare zi astrologică a lunii vine duminică, 20 iunie. Începe zodia simpaticului Rac, care înseamnă vară și crearea de amintiri cu cei dragi. Aranjati-vă un pic dacă sunteți cu persoana iubită, deoarece această dată este, de asemenea, Solstițiul de vară și cea mai lungă zi a anului.

Planeta norocoasă Jupiter își începe retrogradul și duminică, 20 iunie, unde va rămâne până duminică, 17 octombrie. Acest retrograd îți cere să-ți sufleci mânecile și să te apuci de treabă, chiar dacă e greu. Aceasta nu se referă pur și simplu la munca într-un sens profesional, ci la munca de a face o lume mai bună. Ferește-te de dezacordurile politice din cadrul cercului tău social în acest timp.

Mercur retrograd se încheie marți, 22 iunie, iar fluxul de comunicare va fi mai ușor, reducând întârzierile de călătorie și uitând tot ce ține de iubirile ce au trecut. Al doilea retrograd al lunii începe când planeta visătoare Neptun devine retrogradă de vineri, 25 iunie până miercuri, 1 decembrie.

Neptun este o planetă plină de farmec, dar nu uitați că nu tot ce strălucește este aur. Adevăruri dure despre tine sau relațiile tale pot fi dezvăluite în acest timp.

O lună plină în muncitorul Capricorn joi, 24 iunie creează o emoție în aer, ajutând munca stagnantă sau proiectele creative să se finalizeze. Iunie se apropie de sfârșit, când iubita planetă Venus părăsește Racul și intră încrezător în Leu, ajutându-ne să înțelegem valoarea noastră în relații.

Foto: 123RF

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop