Luminiţele de Crăciun distrug semnalul wifi

mos-craciun-si-wifi

mos-craciun-si-wifi

Potrivit unor descoperiri recente ale electricienilor englezi, se pare că luminiţele de Crăciun dăunează semnalului wifi.

Astfel că dacă veţi observa în perioada sărbătorilor de iarnă că ceva se întâmplă cu semnalul vostru de wireless să ştiţi că este posibil să fie din cauza luminiţelor de Crăciun.

De ce distrug luminiţele de Crăciun wifi-ul

Potrivit descopera.ro, agenţia Ofcom care este asemănătoare cu Comisia Federală de Comunicaţii a spus că printre o serie de dispozitive electronice ce pot determina pierderea semnalului de wifi se află şi banalele luminiţe de Crăciun.

În această privinţă Ofcom a creat o aplicaţie pentru a vedea în ce măsură este afectat semnalul wifi de către luminiţele respective. Însă dacă doriţi să o procuraţi, aflaţi că momentan nu se găseşte decât în UK.

Conform specialiştilor de la această agenţie, se pare că acele fire de la luminiţe interacţionează cu undele radio din locuinţă, astfel că este posibil să modifice semnalele primite de la router.

Alte dispozitive care perturbă semnalul de internet

  • cuptoarele cu microunde
  • monitoarele pentru copii
  • telefoanele fără fir
  • dispozitivele Bluetooth (modelele mai vechi)
Pentru a nu întâmpina probleme legate de semnalul de internet, electricienii recomandă ca luminiţele de Crăciun să fie puse cât mai departe de routerul wifi.
Sursa foto: 123rf.com
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri