Luminița Anghel a ales un sport neobișnuit pentru a scăpa de kilograme

Luminița Anghel este o cântăreață cu o voce inconfundabilă și un look de artistă, mereu în schimbare. În schimbare au fost însă și kilogramele artistei, mai ales după ce a născut. Aceasta a descoperit însă un sport pe care-l practică zi de zi.

Prezentă în platoul emisiunii „Vorbește lumea', de la PRO TV, Luminița Anghel a povestit despre faptul că în copilărie a fost un copil grăsuț: „Am fost mică, pufoasă, genul acela în clasa I cu bentiță pe cap și fălcuțe', dar prin liceu lucrurile s-au schimbat. „Am început să arăt foarte bine, îmi strâmtam sarafanul, îl scurtam'.

Luminița Anghel: Deloc nu-mi plăcea de mine

Kilogramele în plus s-au adunat mai ales după ce a rămas însărcinată și după naștere.

„Înaintând în vârstă, am rămas însărcinată, am făcut copilul, am dat jos greu kilogramele și m-am oprit la 63 de kilograme. Deloc nu-mi plăcea de mine. Am găsit această gașcă de gagici cu care fac eu sport de cinci luni, zi de zi.'

Luminița Anghel practică un mers alert, în genul celui de la maratoane. „E un program celebru, dăm start în fața casei unei prietene de-ale mele, una dintre gemenele Galeriu. Pornește programul, tu ai luat-o în mers alert și când a zis telefonul ten, ne-am oprit. Am început cu o oră 40 de minute și acum avem și o oră și 24 de minute. Suntem o gașcă de trei deocamdată'.

Artista este foarte ambițioasă. A recunoscut că dacă în weekend nu are evenimente, practică acest sport de luni până duminică. „Este o dependență despre care doctorul meu (n.r. – care monitorizează o problemă la genunchi) îmi spunea: «ai grijă că în câteva luni vei căpăta o dependență pe care n-o vei recunoaște decât în faptul că duminica, atunci când toată lumea stă cu burta în sus, eu îmi iau cheile și plec»'.

Acestui sport se mai adaugă un detaliu important. Artista practică și fastingul, însă nu oricum. Aceasta nu mai mănâncă nimic de la ora 15.30 până a doua zi dimineața. „Dacă nu am apucat să mănânc, nu mănânc.'

Luminița AnghelSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Cum arată meniul ducesei de Cambridge?

Foto: Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete