Lumina si culoare

Lumina si culoare

Lumina si culoare in casa ta

Cand intri in casa amenajata si locuita de Alexandra si Dan – doi arhitecti plini de viata si idei – parca se face, pe neasteptate, vara! Ai senzatia ca, in realitate, usa s-a deschis spre o gradina, nu spre un apartament.

Nuante naturale
Biblioteca si celelalte corpuri de mobilier din sufragerie au fost desenate de cei doi arhitecti si urmeaza aceeasi linie aerisita si flexibila ca utilizare.

Intr-un fel, aceste linii "curate", luminoase, pe care au mers in amenajarea casei au fost si un fel de reactie adversa la felul in care arata apartamentul atunci cand l-au vazut prima data: stucaturi masive, tapet, modele pe pereti si o senzatie acuta de sufocare. Pouf-urile din rachita care se intrezaresc langa televizor sunt de la Ikea si sunt perfecte pentru serile cu prietenii.

 

Scrumiera science-fiction
Noua asa ni s-a parut ca arata aceasta simpatica scrumiera (cumparata de la magazinul Kare din Plaza Romania), ca un mic extraterestru prietenos din filmele SF ale anilor ?60. Scrumiera nu e doar originala, ci si foarte practica, fiindca scrumul este "transportat" in interiorul sferei de tavita batanta din aluminiu, iar in exterior nu ramane decat partea… estetica.

 

 

Scrisoarea pentru Mos Craciun
Mini Cooper-ul rosu de pe etajera asteapta cuminte momentul cand va avea un frate mai mare in fata blocului. Intr-adevar, in afara de a fi un detaliu colorat care anima atmosfera, masina vorbeste despre visul Alexandrei de a avea, in viitorul nu foarte indepartat, varianta in marime naturala si cu ceva mai multi cai putere. Cine stie, poate de Craciunul viitor?

Arome de portocal
Bineinteles, baia era unul dintre cele mai potrivite locuri pentru o explozie de culoare, pentru ca un astfel de spatiu, destul de mic si cu functiuni specifice, unde nu poti fi la fel de inventiv ca in restul casei, este salvat de o faianta oranj si de niste detalii cromate inedite pentru robinete. In felul acesta, nu mai pare nici mica si nici… baie, ci mai degraba o piscina in miniatura.

Gutui si busuioc
Balconul din bucatarie nu era scos in consola, asa ca atunci cand au decis sa-l inchida, s-a integrat natural in restul spatiului, pentru ca facea parte din camera. In felul acesta, au evitat pe de-o parte senzatia de "carpeala" pe care ti-o lasa de obicei balcoanele inchise si, pe de alta parte, au gasit cea mai fericita pozitionare pentru aragaz si camara: langa geam – au aerisire impecabila, dar raman conectate cu spatiul din jur.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Decoratiuni