Lumea showbiz-ului din Romania are un nou aliat: M·A·C Cosmetics!

Lumea showbiz-ului din Romania are un nou aliat: M·A·C Cosmetics!

M·A·C Cosmetics, cosmetice, machiaj
Incepand din decembrie veti putea patrunde in lumea plina de freamat, culoare, inovatie si prospetime M·A·C, un brand construit de make-up artisti pentru make-up artisti!

Continuand in permanenta sa se dezvolte, indreptandu-se catre noi piete cu magazine Pop Up, cu editii limitate, M·A·C a deschis primul sau magazin in Romania, situat in Baneasa Shopping City din Bucuresti. Magazinul inglobeaza toate ingredientele esentiale la care v-ati astepta de la un magazin M·A·C (unde freamatul e la fel de impresionant ca si make-up-ul).

Motto-ul brandului, “All races, all sexes, all ages” reprezinta atitudinea companiei fata de individualitate, arta si puterea exprimarii personale.

Astfel, pentru mai bine de 20 de ani M·A·C si-a afirmat abilitatea de a realiza fuziunea intre moda, distractie si fantezie, avand intotdeauna drept temelie inovatia, originalitatea si inventivitatea.

M·A·C Cosmetics, cosmetice, machiaj M·A·C Cosmetics, cosmetice, machiaj

M·A·C sustine industria filmului si a televiziunii

Timp de peste 10 ani, cu ajutorul produselor M·A·C au fost create sute de infatisari ale diverselor personaje, incepand de la machiajul clasic, elegant si pana la cele mai fanteziste creatii, incluzand aici make-up-ul pentru “Batman: The Dark Knight”, “Pirates of Caribbean” sau “Sex and the City”.

M·A·C sustine artistii si evenimentele din industria muzicala

M·A·C este prezenta si in acelasi timp foarte activa in industria muzicala, unde ofera o gama completa de produse si servicii incepand de la conceptele realizarii machiajului in cazul turneelor efectuate de diversi artisti pana la filmarile de videoclipuri.

Totodata, furnizeaza servicii pentru evenimentele muzicale si festivalurile importante, reprezentantii M·A·C putand fi gasiti in permanenta in backstage-ul celor mai importante festivaluri muzicale, cum sunt Premiile Grammy sau MTV European Music Awards.

Echipele M·A·C sunt prezente la galele de moda sau foto session-urile din intreaga lume

Profesionistii M·A·C asista la prezentarile de moda sau foto session-urile din intreaga lume, ajutand la crearea imaginii celor implicati, contribuind cu expertiza si imaginatia lor in folosirea produselor M·A·C.

De asemenea, M·A·C a fost prezenta la realizarea a peste 160 de proiecte muzicale, incluzand aici turneele efectuate de MileyCyrus, Celine Dion sau Tina Turner.

De la premiile Grammy la premiile Indian Film Academy Awards sau chiar Jocurile Olimpice, M·A·C este intotdeauna in lumina reflectoarelor aducand frumusete si stralucire evenimentelor la care ia parte.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri