Lulu Mihăescu, la 53 de ani. Cu ce se ocupă acum cea care a dat viață personajului „Veronica”?

Lulu Mihăescu, la 53 de ani. Cu ce se ocupă acum cea care a dat viață personajului „Veronica”?

Unul dintre cele mai simpatice și adorate personaje ale copiilor născuți în anii ’70 a fost Veronica, rol interpretat de Lulu Mihăescu, pe numele său real Luminița Mihăescu, iar după căsătorie a devenit Luminița Petre .

Lulu avea doar 4 ani când a jucat rolul principal în filmul „Veronica', în anul 1972. Ea a intrat în inimile tuturor românilor, cunoscând un succes incredibil, motiv pentru care, un an mai târziu, s-a filmat și o continuare, „Veronica se întoarce'. Deși cele două filme s-au produs acum 49 de ani, ele sunt și astăzi urmărite cu aceeași plăcere de nostalgici.

Simpatica copilă cu ochii mari și bucle perfecte a jucat alături de nume mari în filmul de mare succes dinainte de Revoluție. Zâna cea Bună care era și învățătoarea era intepretată de Margareta Pâslaru, Motanul Dănilă era Dem Rădulescu, Vasilica Tastaman o interpreta pe Vulpea cea șireată, Smaranda era interpretată de Angela Moldovan, Manuela Hărăbor era unul dintre copiii din orfelinat, iar George Mihăiță era Șoricelul Aurică.

Lulu Mihăescu a fost numită copilul minune al cinematografiei românești, fiind comparată cu actrița Shirley Temple. Câțiva ani mai târziu, ea a făcut parte din trupa Timpuri Noi, fiind clăparul formației. Înfățișarea sa era complet diferită de ceea ce știa publicul din România.

În prezent, are 53 de ani, s-a retras din lumea artistică și s-a mutat definitiv din țară. Încă din 1996, celebra actriță s-a mutat în Canada și predă lecții de pian. Aceasta fiind o pasiune a sa devenită sursă de venit. Lulu Mihăescu este căsătorită și are o fată în vârstă de 29 de ani.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete