Lucian Viziru plănuiește să se reîntoarcă în România

Lucian Viziru a avut parte de faimă odată cu trupa în care a cântat, Gaz pe foc, și cu apariția în telenovele. Însă, apoi, s-a stabilit în Germania, unde a devenit antrenor de tenis. Acum plănuiește să revină pe meleagurile natale.

Lucian Viziru este în continuare un nume cunoscut în showbizul românesc, în ciuda celor 7 ani petrecuți în Germania. Prezent în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D, alături de fiul său, Mihai, Lucian a povestit despre dorul de casă și despre dorința de a se întoarce.

Soția lui, Ema, s-a întors deja de 3 luni prin prisma profesiei, iar Mihai și Lucian vor să îi calce pe urme. „Deocamdată eu trebuie să-mi termin socotelile în Germania, cât mai repede cu putință, și să văd ce fac aici. Deși am spus-o de mai multe ori pe Internet, că nu se știe niciodată dacă o să mai revin în televiziune. În muzică, dacă nu ești Frank Sinatra și Mick Jagger, să te fâțâi pe scenă la 45 de ani mi se pare un pic deplasat. La 20 de ani mergea, actoria mai merge, dar cu cântatul… nici nu sunt o mare voce.'

Un lucru este sigur. În Germania, Lucian a obținut licența de antrenor de tenis, unde și profesează, și ar vrea să facă acest lucru și în România.

Ema și Lucian Viziru, o poveste de iubire unică

Ema și Lucian Viziru au fost colegi de liceu și, mai mult decât atât, au trăit și o frumoasă poveste de iubire. „Nu s-a întâmplat atunci, în liceu, și s-a întâmplat 17 ani mai târziu', a povestit Lucian.

Acesta a regăsit-o pe Ema online, su început să stea de vorbă și la câteva luni, avea să o ceară de soție în același loc pe care-l frecventaseră și în liceu. Recent, odată cu revenirea în țară, Lucian Viziru i-a oferit și inelul de logodnă, cerând-o, astfel, din nou, în căsătorie.

Lucian ViziruSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Citește și: Un nou cuplu în Asia Express?

Foto: Facebook/Instagram

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete