Luca Reghecampf, mesaj pentru Bebe, fratele lui care nu a participat la botezul micuțului Liam: „Îmi doream să fii cu noi”

Laurențiu Reghecampf are trei băieți. Luca Reghecampf e fiul cel mare, din relația cu Mariana Pfeiffer, Bebe e băiatul mijlociu, din căsnicia cu Anamaria Prodan, iar Liam e micuțul botezat ieri, 25 septembrie, din relația actuală cu Corina Caciuc. Fiul mijlociu nu a participat ieri la botez, iar fratele mare a avut un mesaj pentru el.

„Îmi e dor de tine, Bebe. Trebuia să fii cu noi! Abia aștept să îl vezi pe frățiorul nostru mai mic', a scris Luca Reghecampf pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care apar Laurențiu Reghecampf, Corina Caciuc și micuțul Liam.

Se pare că până acum, Bebeto, așa cum e alintat de familie, nu l-a cunoscut pe fratele lui mai mic. E cunoscut deja faptul că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt în scandal, ea îl acuză că antrenor că nu și-a mai văzut copilul de luni de zile, că nu se mai interesează de el. El o contrazice, îl vede atunci când instanța a decis, în urma procesului. În plus, îi plătește și o pensie alimentară de 2.000 de euro pe lună.

luca-reghecampf-mesaj-bebetoSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?! Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui! Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate', a declarat impresara, pentru Click!.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete