Lua anticoncepționale, dar cu toate acestea a rămas însărcinată de 3 ori la rând. Cea de-a treia sarcină a fost cu adevărat spectaculoasă!

Femeile apelează cu încredere la măsurile contraceptive în momentul în care vor să evite apariția unei sarcini, iar dacă în majoritatea cazurilor acestea se dovedesc eficiente, există și situații în care doamnele constată că sunt însărcinate, cu toate că au avut grijă ca acest lucru să nu se întâmple. O femeie lua anticoncepționale, dar cu toate acestea a rămas însărcinată de 3 ori la rând, iar cea de-a treia sarcină a fost cu adevărat spectaculoasă.

Hannah Donaghue are 29 de ani și deși nu a planificat, femeia a devenit mamă de trei ori până în prezent. Deși lua anticoncepționale, tânăra a rămas însărcinată de 3 ori, iar ultima oară totul s-a întâmplat chiar la prima întâlnire, deși schimbase pastilele.

Lua anticoncepționale, dar cu toate acestea a rămas însărcinată de 3 ori la rând

Prima oară când a rămas însărciantă, Hannah Donaghue a pus totul pe seama ghinionului, crezând că face parte din acel procent mic de femei care pot dezvolta o sarcină, chiar dacă urmează un tratament pe bază de anticoncepționale. Avea doar 18 ani și locuia cu iubitul ei, dar a decis să păstreze sarcina. Lucrurile au început să se complice când a rămas din nou însărcinată. După ce a devenit mamă pentru a doua oară,  Hannah Donaghue a ales o altă metodă pentru a preveni o viitoare sarcină, steriletul, dar pentru că organismul ei nu a reacționat foarte bine, tânăra s-a întors din nou la pilulele contraceptive.

După ce s-a despărțit de iubitul ei, Hannah Donaghue l-a cunoscut pe Ben Fagan, la o petrecere. Cei doi s-au plăcut încă de la prima întâlnire, iar după câteva săptămâni, tânăra a ajuns de urgență la spital după o sângerare puternică. Medicii i-au spus că ar putea fi însărcinată din nou, cu toate că lua anticoncepționale, potrivit thesun.co.uk. De această dată, sarcina era una cu adevărat specială și asta pentru că, după mai multe investigații, medicii au descoperit că Hannah Donaghue era însărcinată cu tripleți. În plus, fiecare copil avea propriul sac amniotic, cei trei aflându-se în placente diferite.

Surprinși de această veste, cei doi au decis să își întemeieze o familie. În timpul sarcinii, Hannah Donaghue a primit steroizi pentru ca plămânii tripleților să se dezvolte în cazul în care ar fi urmat să nască prematur. Ulterior, femeia a născut trei copii perfect sănătoși, iar la 29 de ani, tânăra este mama a cinci copii.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

O fetiță de 9 ani a murit după ce a mâncat o înghețată. Ce s-a întâmplat?

Crizele de gelozie, primul simptom al unei afecțiuni grave. O femeie a fost la un pas să își piardă viața!

Doi părinți vegani şi-au înfometat copilul de cinci luni

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate