Loredana și Daniel formează al treilea cuplu de la „Căsătoriți pe nevăzute”. S-au căsătorit în emisiunea de la Pro TV

Căsătoriți pe nevăzute' este un reality show bazat pe știință, destinat celor care nu au avut noroc în dragoste, dar n-au abandonat încă lupta de a-și găsi jumătatea. Oana Nicolau, Mircea Iliescu, Taher Sonu și Victor Toriani sunt cei patru experți cu ajutorul cărora participanții vor fi „potriviți' pe baza unor testări științifice cu o persoană pe care n-au văzut-o niciodată, dar compatibilă. Cel mai urmărit experiment social al momentului a început marți, 7 septembrie, de la ora 21.30.

Loredana si Daniel – Casatoriti pe nevazute (2)SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Aeară, Loredana și Daniel s-au văzut pentru prima dată în fața ofițerului stării civile, la propria nuntă, în cel mai curajos experiment social al momentului – reality show-ul „Căsătoriți pe nevăzute'.

Deciziile celor patru experți în formarea cuplurilor sunt o mare responsabilitate, aliatul comun este știința. „Căsătoriți pe nevăzute este o emisiune cu o miză foarte mare, pentru că presupune găsirea unui partener de viață… pentru o viață!', spune Oana Nicolau, psihosexolog și psihoterapeut de cuplu.

Și pentru Elena Lasconi, primarul care oficializează căsătoriile concurenților, show-ul bazat pe știință este o provocare: „Cred că dragostea este și știință, dar sunt absolut sigură că pe măsură ce o să descoperim foarte multe lucruri în știință, probabil că o să avem ecuații matematice și rezultatele analizelor pentru foarte multe lucruri pe care astăzi le punem sub semnul întrebării. E o nebunie!', a spus aceasta.

Seara trecută, Loredana și Daniel s-au cunoscut pentru prima dată la cel mai important eveniment din viață: nunta lor. „Când ne-a anunțat, am crezut că e o glumă! Dar vedem că e treabă serioasă!', au spus părinții mirelui în timp ce așteptau mireasa.

Întâlnirea celor doi a fost extrem de emoționantă, iar Loredana i-a făcut mirelui un cadou neașteptat: „Acesta e pentru tine. Să ai grijă de el!', a spus aceasta la câteva secunde după ce a spus'Da!' la întrebarea – 'De bună voie și nesilită de nimeni, îl iei în căsătorie pe Daniel?'.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete