Loredana Groza și Cătălin Botezatu s-au sărutat la ziua de naștere a designerului. Imaginile au ajuns pe Internet

Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat la ziua de naștere a celebrului creator de modă. Designerul a petrecut alături de toți prietenii săi în weekend.

Pe 3 decembrie, Cătălin Botezatu a împlinit 56 de ani, motiv pentru care a organizat o super-petrecere la care au fost invitați toți apropiații lui. Un moment neașteptat a luat pe toată lumea prin surprindere. Cătălin Botezatu s-a sărutat cu Loredana Groza în fața tuturor. Totul a fost filmat chiar de Cristina Șișcanu, care s-a aflat printre invitați.

@cristinasiscanu

♬ sunet original - CristinaSiscanu

Deși este căsătorită, Loredana Groza nu s-a ferit să-l sărute pe Cătălin Botezatu. Pe cei doi îi leagă o frumoasă relație de prietenie de peste 25 de ani și nu de multe ori au fost surprinși petrecând împreună.

„După cum știu toți prietenii, Cătălin a trecut prin multe în viață și uite-l! Suntem frumoși, tineri, sănătoși și liberi! Orice ar fi, nu te opri! Știu că tu nu te oprești, orice ar fi!', i-a dedicat Loredan Groza lui Cătălin Botezatu, în timp ce se afla pe scenă.

loredana-groza-si-catalin-botezatu-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Ce spune Cătălin Botezatu despre Loredana Groza

Celebrul creator de modă o numește pe artistă „Madonna de România' și a vorbit despre frumoasa prietenie pe care o au.

„Ne cunoaștem de peste 25 de ani, de când eram amândoi extrem de puști și de copii, am admirat-o și am iubit-o dintotdeauna. Pentru mine este o cântăreață, o divă, își merită acest statut, cel puțin din punctul meu de vedere. E o femeie care se reinventează și așa cum îmi place să cred și să spun, chiar dacă îmi iau hate, este un fel de Madonna a României.

Ea este cea care mereu s-a reinventat, e tot timpul acea femeie care nu s-a gândit ce o să zică lumea, de hate-ul pe care și l-ar lua, este o artistă. Numai un artist are acest curaj, care bineînțeles vine complimentat la pachet cu talentul. Dacă nu ar avea talent, nu ar putea să facă lucrul ăsta. Este sigură pe ea. Când este sigură pe vocea pe care o are, atunci își poate permite orice extravaganță. E foarte greu în cazul altor vedete să nu ai talent, să nu ai voce, dar să nu îți permiți extravaganțe. Unele, dacă le tai firul și cântă acapella, te sperii', a declarat Cătălin Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete