Loredana Groza, imagine ce a stârnit criticile fanilor: „Reușești doar să fii…”

Plecată din România în vacanță într-o zonă caldă, Loredana Groza nu ezită în a posta imagini pe rețelele de socializare. Într-una dintre poze, cunoscuta artistă, în vârstă de 50 de ani, și-a arătat formele apetisante pozând în costum de baie.

Deși arată extrem de bine și se vede cât de mult se preocupă de aspectul ei fizic, unii fani i-au adus o serie de critici, ba chiar au jignit-o, considerând că se expune prea mult și cade într-o extremă destul de jenantă pentru o doamnă de vârsta ei.

„De ce tot insiști? Ai o vârstă…Reușești doar să fii ridicolă' sau „Iar te-ai dezbrăcat…', sunt câteva dintre numeroasele mesaje primite de Loredana Groza la postarea cu pricina.

Loredana Groza

Jurata emisiunii „X Factor’ are grijă de aspectul său fizic, dar și de sănătatea sa. Ea a adoptat un stil de viață sănătos, datorită alimentației și a sportului.

„Sunt deja șapte ani de când am început să fac yoga. Nu am o durată standard. Depinde, uneori combinam sala cu yoga. Important este ca în fiecare zi să fac câte ceva’, a declarat Loredana Groza.

În copilărie, Loredana Groza și fratele ei au avut parte de numeroase momente dificile din cauza faptului că cel din urmă purta ochelari, iar copiii îl agresau. Artista suferea alături de el din cauza umilințelor venite din partea colegilor.

„Fratele meu poartă ochelari și când a venit la școală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise „chi chio', și pe mine sora lui „chio chio'. Sună amuzant acum, dar pentru mine era dureros, nu suportam ca fratele meu să fie umilit și în gura mare să i se spune așa doar pentru că avea ochelari.

Pe vremea aceea ochelarii însemnau că ai un handicap fizic, copiii îl strigau și „aragaz cu patru ochi'. Acum toată lumea se controlează, atunci era mai dificil', a mărturisit Loredana Groza la Antena 3, în urmă cu mult timp.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete