Loredana Groza, despre clipa în care a fost remarcată de Păunescu: „În momentul acesta să intre pe scenă!”

Loredana Groza este una dintre cele mai mari artiste de la noi. Și-a început cariera muzicală la doar 3 ani, însă mărturisește că adevărata recunoaștere a talentului ei a venit din partea poetului Adrian Păunescu, la „Cenaclul Flacăra'.

Unele dintre cele mai mari nume din muzica românească au cunoscut celebritatea odată cu apariția în cadrul „Cenaclului Flacăra'. Loredana Groza mărturisește că acolo i s-a recunoscut, și ei, cu adevărat, talentul. La vremea la care Cenaclul a ajuns la Onești, în căutarea de noi talente, Loredana Groza avea 13 ani. Deja era obișnuită cu muzica (făcea parte și din corul școlii), dar și cu apariția în piese de teatru. Un loc important, spune artista, l-a ocupat școala, participând la olimpiade școlare cu rezultate impresionante. În plus, a studiat vioara și a urmat cursuri de balet. Era, de mică, un artist complet. Însă bineînțeles că își dorea mai mult.

„În momentul acesta să urce pe scenă'

Una dintre amintirile care i-au rămas adânc întipărite în minte este cea când a fost remarcată de Adrian Păunescu, sosit la Onești cu „Cenaclul Flacăra'. „Aveam 13 ani când a venit Cenaclul Flacăra la Onești și m-am înscris la audiții. Când m-au chemat, îmi amintesc că Adrian Păunescu era întins pe o canapea, după ore întregi de reprezentație, cred că îl durea capul. Nici nu cred că s-a uitat cine a intrat, dacă era o fată sau un băiat, doar mi-a spus: «Hai!». Eu am început să cânt muzică populară, iar când a auzit, a spus: «În momentul acesta să intre pe scenă!». Iar pentru mine a fost un moment important, aceea cred că a fost prima mea recunoaștere', și-a amintit jurata Next Star în cadrul penultimei emisiuni din acest sezon.

Trei ani mai târziu, avea să participe pentru prima oară la Festivalul de Muzică Ușoară de la Mamaia și să câștige Marele Premiu, fiind cea mai tânără participantă și câștigătoare din istoria Festivalului.

Citește și: Ai nostalgia trecutului? Iată cum arată astăzi Sclava Isaura?

Foto: Facebook

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete