Loredana Groza are probleme de sănătate. S-a pozat în ambulanță: „Mă simt mai bine”

Loredana Groza a surprins cu cea mai recentă postare făcută pe rețelele de socializare. Cântăreața a avut o perioadă foarte aglomerată din punct de vedere profesional, iar acum a ajuns pe mâinile medicilor.

loredana groza probleme de sanatate 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Loredana Groza s-a pozat într-o ambulanță. Un asistent medical e alături de ea. Vedeta a făcut și câteva mărturisiri pe Instagram și pe Facebook.

„Mă simt mai bine. Vă mulțumesc pentru toată grija și sprijinul acordat. Toată dragostea și recunoștința mea', a fost mesajul care a însoțit fotografia cântăreței. Loredana Groza nu a dezvăluit momentan motivul pentru care a fost nevoită să ceară ajutorul medicilor.

A participat la nunta Simonei Halep

Cântăreața a participat de curând la nunta Simonei Halep, unde s-a prezentat și în calitate de invitat, dar și de artist.

„A fost o noapte magică, a fost absolut minunată atmosfera. De la invitaţi, de la felul în care a fost aranjată locaţia şi bineînţeles faptul că am văzut-o pe Simona într-o altă ipostază decât cea de pe terenul de tenis, foarte elegantă, foarte frumoasă, foarte fericită. E o zi memorabilă pentru toţi cei care au fost prezenţi aseară. S-a dansat încontinuu', a declarat recent Loredana.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete