Loredana, abdomen demn de invidiat. Fotografii incendiare de la malul mării: „Bravo, Lori! Răzbună-ne pe toate!”

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi din țară. De-a lungul anilor, aceasta s-a remarcat datorită calităților sale artistice, dar și a controverselor pe care le-a stârnit în ultima vreme prin prisma transformărilor care o fac să arate diferit de ceea ce știu cu toții.

Loredana Groza este extrem de activă pe rețelele de socializare și postează numeroase imagini care mai de care mai sexy și mai atractive. Recent, Lori și-a surprins urmăritorii cu câteva imagini provocatoare în care își etala abdomenul foarte tonitfiat, semn că activitatea sa în sala de fitness nu este în zadar.

Ori de câte ori a fost acuzată că a apelat la intervenția chirurgului, frumoasa blondină în vârstă de 51 de ani a declarat că singurele modalități de a se menține în formă sunt sportul și alimentația sănătoasă.

Pozele care pot stârni invidia multor doamne și domnișoare sunt făcute pe malul mării, ea purtând o ținută albă formată din pantaloni scurți, un top scurt și o cămașă care îi lasă la vedere abdomenul perfect.

Fanii au reacționat în număr mare și au lăsat o mulțime de comentarii prin care își manifestă admirația față de cum arată frumoasa cântăreață.

„Superbă', „Sirenă la mal! Fermecătoare', „Ce mișto ești', „Bravo, Lory! Răzbună-ne pe toate!', sunt o parte dintre mesajele primite de Loredana Groza la secțiunea de comentarii.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Loredana Groza și intervențiile estetice

Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, le-a transmis fanilor săi că nu a apelat la chirurgie estetică, ba chiar le-a mărturisit care sunt tertipurile la care recurge pentru a arăta bine. Invitată în cadrul unei emisiuni TV a abordat acest subiect care a devenit viral de la o vreme încoace.

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și cu curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale' , a mărturisit Loredana Groza.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete