Lora vorbește despre perioada în care a fost suspectă de cancer

Lora este una dintre cele mai iubite artiste autohtone, este o cântăreață de succes, dar și o femeie împlinită. Cu toate acestea, problemele de sănătate nu au ocolit-o, iar acum Lora vorbește despre perioada în care a fost suspectă de cancer. 

Însă să fii artist nu este deloc ușor. În spatele zâmbetului cu care-şi binedispun fanii, vedetele ascunde o suferinţă cumplită.

Lora vorbește despre perioada în care a fost suspectă de cancer

În anul 2013, Lora a mers la o clinică din Turcia pentru a face câteva investigaţii mai amănunţite. Vestea că ar putea avea cancer a şocat-o  pe Lora. Însă după ce a aflat rezultatul biopsiei a postat un mesaj pe pagina personală de Facebook.

„A venit rezultatul biopsiei. Este bine, slavă Domnului. Grea aşteptare! Vă mulţumesc că nu m-aţi lasat singură. N-am crezut că o să trăiesc ziua în care să plâng de fericire că nu am cancer. Vă rog din suflet să vă faceti analizele măcar o dată pe an. Nu vă neglijaţi sănătatea', scria Lora la vremea respectivă, pe Facebook.

Recent, Lora şi-a deschis sufletul şi a vorbit a vorbit, în exclusivitate pentru Click!, despre despre momentele grele prin care a trecut.

Cu toate astea, artista nu s-a dat bătută și a luptat până în pânzele albe pentru sănătatea ei.

„Toţi avem în viață perioade în care simţim că nu mai putem şi nu ştim încotro s-o apucăm. În aceste momente e bine să avem lângă noi oameni de încredere, care ne dau energie şi putere. A existat un astfel de moment şi pentru mine, unul de cumpănă, când credeam că problemele mele de sănătate sunt mult mai grave decât au fost, de fapt. Atunci am cunoscut-o pe Eva Pavel, o profesionistă, un om cu suflet uriaş, care a rezonat imediat cu nevoile mele şi nu a ezitat să mă ajute să găsesc cele mai bune soluţii. Împreună am analizat toate opţiunile de tratament şi am ales varianta care mi s-a potrivit. Atunci am conştientizat cât de important e omul de legătură dintre pacient şi doctor, omul care, practic, preia totul pentru ca tu să fii bine, liniştit, să ai mintea limpede şi să te poți concentra pe sănătatea ta. Acum sunt bine, iar acest lucru i se datorează şi Evei', a mărturisit Lora pentru publicația Click!.

 

Iulia Sandu

Foto:facebook.com

 

Vezi si:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete