Lora, singură pe lume după moartea părinților. Prin ce a trecut cântăreața: „Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot”

Nu mulți dintre fanii Lorei știu prin ce dramă a trecut cântăreața. Artista este singură pe lume, tatăl ei a murit când ea avea doar 4 ani, iar mama ei s-a stins în ianuarie 2020, a pierdut lupta cu cancerul. Despre părinții ei, aceasta a făcut dezvăluiri acum. 

mama lorei 4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

În ianuarie 2020, Lora a anunțat că mama ei a murit. Mihaela Petrescu s-a luptat cu cancerul, a fost operată, însă s-a stins din viață. Fiica ei a suferit enorm. „Mama mea a fost răpusă de cancer la sân. Am atins un prag al durerii atât de mare, că mi s-a transformat tot, minte, spirit. Mama mea a fost hiper sensibilă. După ce a murit tata, ea nu și-a mai refăcut viața. Eu atunci aveam 4 ani. Tatăl meu a fost medic chirurg urolog. Ei s-au cunoscut în campus. Mama era studentă la Farmacie, amândoi studenți la Iași. Eu am crescut la bunici până a reușit ea să cumpere un apartament din banii ei, în Galați. Încă de când eram eu la liceu mama se plângea de niște junghiuri la sân. Avea niște noduli, de când eram eu la liceu.

Aveam 30 de ani când i-am cumpărat o casă mare în Județul Vaslui, cu teren mare, pentru că ea voia să stea în natură. Ca să merg în vizită la ea și să văd că ea deja era cu sânul bandajat. Deja crăpase sânul. Ea nu a fost diagnosticată. Am avut o discuție foarte dură cu ea. Ea a început să zică ce-și dorește să construiască în curte și eu eram șocată. I-am zis așa: dacă mai vrei să mai fi mama mea, te duci mâine dimineață la Iași, la doctor. A doua zi de dimineață, ea era plecată la Iași și a început chimioterapia. Era fericită că stătea cu mama ei naturală. Ea fusese dată spre adopție. Ea nu spunea nimic despre cancer.”, a dezvăluit Lora în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube.

„Foarte ciudat, pentru un om care era farmacist, adică chiar știa despre ce e vorba și nu spunea nimic. Ea a avut o viață grea, nu a fost fericiă. A fost fericită abia acum, târziu, când am adus-o în București. Eu am descoperit-o pe mama abia după ce a murit, că ea nu vorbea, nu comunica. Am vândut tot și am adus-o în București. Am operat-o în Turcia, era eliminat cancerul complet. În aceeași perioadă, am suferit și eu o operație laparoscopică în Turcia.

La cinci ani, au început să-i apară chestii, un ser, niște bubițe, în același loc, dar iar nu a zis nimic. A început radioterapia. Cancerul recidivase și s-a dus în metastaze osoase. A fost nasol, la sfârșit doctora nici nu ne-a mai răspuns la telefon. Am aflat ce înseamnă îngrijri paleative. În momentul în care s-a dus i-am citit o ultimă rugăciune pentru trecerea pe lumea cealaltă. Livingul era un salon cu saltele anti escare, i-am luat și pat special din acela de spital', a povestit Lora, cu lacrimi în ochi pe Youtube.

Când mama ei a fost operată în Turcia, Lora avea să treacă și printr-un divorț dureros, cel de comediantul Dan Badea. „În perioada aceea am și divorțat. E aiurea să fii gelos pe o femeie pentru că se sinte sexy și are succes. Eram doar eu cu mama mea în Turcia. În cel mai greu moment din viața mea eram doar noi două. Eu am clacat în spital. Când am văzut că mama nu mai iese din operație, era să mor. A murit mama și imediat a venit și pandemia!', a mai spus cântăreața.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete